DVD
Anglais
Een echtpaar moet na zeven jaar hun geadopteerde zoontje teruggeven aan de biologische ouders als blijkt dat de adoptiepapieren niet rechtsgeldig zijn.
Sujet
Adoptie, Ouders
Titre
Like dandelion dust
Directeur
Jon Gunn 1973-
Antécédent bibliographique
Karen Kingsbury
Compositeur
Nathan Larson
Acteur
Barry Pepper Mira Sorvino Cole Hauser
Langue
Anglais
Titre parallèle
Laat mij niet los
Éditeur
Dutch Filmworks, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2009
Durée
100 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664096703

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een Amerikaans familiedrama van Jon Gunn, gebaseerd op het boek* van Karen Kingsbury. Het echtpaar Campbell moet na zeven jaar hun geadopteerde zoontje Joey teruggeven aan de biologische ouders als blijkt dat de adoptiepapieren niet rechtsgeldig zijn. Al gauw wordt duidelijk dat hij daar mishandeld wordt. De Campbells zetten alles op alles om hem terug te krijgen. In de hoofdrollen Mira Sorvino (Angels Crest), Barry Pepper, Cole Hauser en Kate Levering. Neil Genzlinger (New York Times, i) vindt dat er uitstekend geacteerd wordt, ook door de tienjarige Maxwell Perry Cotton als Joey, maar dat het verhaal té bekend is. Hij concludeert: 'But for those who like this genre of film, this one executes the formula very well.' Geen extra's.

À propos de Jon Gunn

Jon Gunn, né le 30 juin 1973, est un réalisateur et producteur américain.

Biographie

Filmographie

Acteur

  • 2000 : Mercy Streets (en) : Une victime
  • 2014 : The Week de Jon Gunn et John W. Mann :
  • 2014 : Loin de la foule déchaînée de Thomas Vinterberg : All Souls Vicar

Producteur

  • 2000 : Mercy Streets (en)
  • 2001 : The Making of 'Mercy Streets
  • 2004 : My Date with Drew
  • 2005 : Expert Insight: Final Table Poker de Michael Keller
  • 2006 : Expert Insight: Short Game Golf wit…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions