Vier vrienden moeten binnen zeven dagen 22 kilo cocaïne verkopen voor de Russische maffia.
Titre
Homies / dir. by Jon Karthaus ; written by Jon Karthaus ... [et al.]
Directeur
Jon Karthaus
Acteur
Robert De Hoog Manuel Broekman Gus Naber Tibor Lukács Charlie Chan Dagelet Carolien Spoor Kiki Van Deursen
Compositeur
Niels Den Otter Guido Maat
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, 2015
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
ca. 150 min.
EAN
8711983963733

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 10 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Misdaadkomedie met Robert de Hoog, Gijs Naber, Geza Weisz, Yannick van de Velde, Manuel Broekman en Charlie Dagelet, de eerste speelfilm van Jon Karthaus. Vier vrienden moeten binnen zeven dagen 22 kilo cocaïne verkopen voor de Russische maffia omdat een van hen tijdens een feest per ongeluk een drugsdeal verstoorde. De vier hebben geen idee hoe ze dit aan moeten pakken en verzinnen wilde plannen. Intussen probeert Timo (De Hoog) zijn ex-vriendin terug te winnen die hem wegens slap gedrag de bons gaf. Belinda van de Graaf (Trouw 22-1-'15) ziet 'een platte, op Amerikaanse leest geschoeide cocaïnekomedie vol infantiele grappen over seks en geweld.' Anton Slotboom (Algemeen Dagblad 22-1-'15) ziet het anders: 'wie de spreuk 'beter goed gejat dan slecht bedacht' een warm hart toedraagt, schat de debuutfilm van acteur Jon Karthaus vast op waarde. Want steken laat hij als debuterend regisseur nauwelijks vallen. Weinig subtiel is weliswaar de stortvloed aan grappen over oversekste homo's, dr…Lire la suite

À propos de Jon Karthaus

Jon Karthaus, né le 9 février 1985 à Utrecht, est un réalisateur, acteur et chanteur néerlandais.

Vie privée

Depuis 2005, il partage sa vie avec l'actrice Carolien Spoor.

Filmographie

Acteur

  • 2002 : Dunya & Desie : Frenk
  • 2004-2006 : ZOOP : Moes Brinksma
  • 2005 : Zoo Rangers en Afrique de Johan Nijenhuis et Dennis Bots : Moes Brinksma
  • 2005 : Samen : Dylan Havinga
  • 2006 : Zoo Rangers en Inde de Johan Nijenhuis et Dennis Bots : Moes Brinksma
  • 2015 : Ja, ik wil! de Kees van Nieuwkerk : Ober

Réalisateur