DVD Anglais

The Cloverfield paradox

Julius Onah (directeur), Gugu Mbata-Raw (acteur), David Oyelowo (acteur)

The Cloverfield paradox

Julius Onah (directeur), Gugu Mbata-Raw (acteur), David Oyelowo (acteur)
Vanuit een ruimtestation probeert een groep astronauten een energiecrisis op aarde op te lossen. Er komen echter gevaarlijke krachten los uit een parallel universum.
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, [2019]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 97 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Italiaans, Deens, Fins, Zweeds, Noors
EAN
5053083113384

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 39 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De sciencefictionthriller ‘The Cloverfield paradox’ is het derde deel in een franchise, na ‘Cloverfield‘ (2008) en ‘10 Cloverfield Lane’ (2016). De verhalen staan los van elkaar. In 2028 heerst er op aarde een energiecrisis. De bemanning van een internationaal ruimteschip voert testen uit met een deeltjesversneller die een oneindige energietoevoer zal brengen, maar als dit fout gaat komen er angstaanjagende krachten los uit een parallel universum en moet de bemanning vechten voor hun leven. Bekendste acteurs zijn Gugu Mbatha-Raw, David Oyelowo en Daniel Brühl. De film draaide niet in de bioscoop, maar werd door Netflix met veel spektakel gepresenteerd. De recensies zijn veelal negatief. Coen van Zwol (NRC 8-2-’18) ziet een ‘beschamend misbaksel’ dat ‘snel vergeten’ zal worden.