Jeu vidéo
Multilingue

Just dance 2017

Just dance 2017

Plate-forme:
Public cible:
Tous les âges
Dans de sterren van de hemel met Sia Ft. Sean Paul, Maroon 5, Beyoncé, Justin Bieber, The Weeknd, Queen en veel meer...
Classification PEGI
3 ans et plus3 ans et plus
Titre
Just dance 2017
Langue
Multilingue, Anglais, Allemand, Français, Espagnol, Italien, Néerlandais
Éditeur
Montreuil Sous Bois: Ubisoft Entertainment, © 2016
1 optische schijf + handleiding
Fiche technique
Online: 1 speler, offline: 1-4 spelers; Wii U Gamepad vereist; ondersteunt ook een Wii-afstandsbediening en een microfoon (om met deze software een Wii-afstandsbediening (Plus) te gebruiken is een sensorbalk vereist); ondersteunende controller app voor smartphone beschikbaar; alleen compatibel met een Wii U-console (niet met een Wii-console)
Note
Software en elektronische handleiding in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands; Quick guide in het Nederlands en Frans
EAN
3307215968079
Placing suggestion
621.8 (SISO) Games (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 20 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een nieuw deel uit de Just Dance-serie. De game heeft opnieuw een ruim aanbod aan dansnummers uit diverse genres, waaronder pop, rock en dance. Er verschijnen in het scherm coaches waarvan je de bewegingen zo precies mogelijk na moet doen. Via een app op je smartphone (Apple, Android en Windows) fungeert hij als bewegingssensor die elke dansmove vastlegt en als navigatie voor de game dient. Je hebt dus geen extra camera of randapparatuur meer nodig om het spel te spelen. De lat ligt niet zo heel hoog, waardoor de game ook voor de minder bedreven dansers goed te spelen is. Just Dance is bij uitstek een partygame voor iedereen die van dansen houdt. Het is kleurrijk, vrolijk en goed voor uren dansplezier. Op de danslijst staat o.a. Beyoncé, Justin Bieber, Major Lazer en Psy. Vanaf ca. 9 jaar.