Een jonge vrouw met geheugenverlies die is opgenomen in een psychiatrische instelling vormt de enige sleutel in een mysterieuze verdwijningszaak.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2017
4 dvd-video's
Durée
9 x 50 min.
Note
Nederlands gesproken en ondertiteld, audiodescriptie in het Nederlands 2017
EAN
8711983967250

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Belgische psychologische thrillerserie, geschreven door Malin-Sarah Gozin, Christophe Dirickx en Veerle Baetens (The broken circle breakdown), die ook de hoofdrol speelt. Mie D'Haeze is gedwongen opgenomen in een psychiatrische instelling. Na een auto-ongeluk lijdt ze aan geheugenverlies: ze weet wie ze is en wie haar familie en vrienden zijn, maar van wat er na het ongeluk gebeurd is, herinnert ze zich niets. Politie-inspecteur Wolkers (Gene Bervoets) bezoekt haar in de instelling, want zij is de laatste die de vermiste Thomas De Geest (Jeroen Perceval) heeft gezien. Naarmate Mie zich zaken begint te herinneren gaat ze iedereen om zich heen wantrouwen, maar ook haar eigen geest kan ze niet vertrouwen. En welke rol speelt haar echtgenoot (Stijn Van Opstal)? De angstdromen van Mie zijn visueel fraai uitgewerkt. Jan Debackere (demorgen.be) geeft na het zien van twee afleveringen 4 sterren: '(...) de manier waarop beetje bij beetje zaken aangeraakt en dingen verteld worden is buitengewoo…Lire la suite

À propos de Kaat Beels

Kaat Beels est une réalisatrice belge, qui crée aussi des séries télévisées.

Biographie

En 1998, elle produit le film Rosie, sa vie est dans sa tête. La même année, elle reçoit le prix de la Société belge des auteurs, compositeurs et éditeurs pour Bedtime Stories.

En 2011, son film Swooni est présenté au Festival international du film de Toronto 2011 dans la catégorie "Contemporary World Cinema".

Filmographie

  • 2000 : Bruxelles mon amour, coréalisé avec Marc Didden et Peter Vandekerckhove, avec Ludo Troch
  • 2010 : Hôtel Swooni (tourné à l'hôtel Le Plaza), avec Geert Van Rampelberg, Sara De Roo
  • 2012 : Clan, créé avec Nathalie Basteyns, avec Barbara Sarafian, Ruth Becquart
  • 2017 : Beau Séjour, créé avec Nathalie Basteyns, avec Lynn Van Royen, Johan Van Assche

Disti…En lire plus sur Wikipedia