Een verkoopster in een boekhandel organiseert een boekenfestival en probeert daarvoor een wereldberoemd auteur over te halen tot een optreden.
Titre
Liefdesbrieven
Auteur
Katie Fforde
Traducteur
Harmien Robroch
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Love letters
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2020 | Autres éditions
397 p.
ISBN
9789022592007 (paperback)

Plusieurs formats:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De 26-jarige verlegen boekhandelmedewerkster Laura moet haar geliefde baan vaarwel zeggen, als de winkel waar ze werkt moet sluiten. Op een van haar laatste werkdagen ontmoet ze de agent van haar favoriete auteur Dermot Flynn, van wie ze het aanbod krijgt om mee te helpen met de organisatie van een literair festival. Ze gaat er op in en vertrekt naar Ierland voor haar eerste opdracht; het overtuigen van Dermot om een optreden te geven op het festival. Na een paar drankjes stemt hij in met het voorstel - maar daar staat wel wat tegenover. Charmante roman, waarin vooral het hoofdpersonage sympathie opwekt. Dit karakter weet te overtuigen zonder in het bezit te zijn van overdreven, ongeloofwaardige karaktereigenschappen. Het is daarom niet lastig om met de belevenissen van Laura mee te leven. Ook het personage van schrijver Dermot is interessant, de andere karakters blijven te veel aan de oppervlakte. De vermakelijke stijl maakt echter veel goed. De vijftiende roman van de auteur, die oo…Lire la suite

À propos de Katie Fforde

Katie Fforde, née Catherine Rose Gordon-Cumming le 27 septembre 1952 à Wimbledon (Londres), est une romancière britannique.

Publiés depuis 1995, ses romans d'amour se déroulent dans l'Angleterre moderne.

Biographie

Catherine Rose Gordon-Cumming naît le 27 septembre 1952 à Wimbledon (Londres), et est fille de Shirley Barbara Laub et de Michael Willoughby Gordon-Cumming. Son grand-père est Sir William Gordon-Cumming. Sa sœur est l'auteure Jane Gordon-Cumming.

Katie Fforde est la fondatrice de la bourse Katie Fforde (Katie Fforde Bursary) pour les écrivains qui n'ont pas encore obtenu de contrat d'édition. Elle est pendant de nombreuses années membre du comité de l'Association des romanciers romantiques et est élue son vingt-cinquième directeur (2009-2011) et plus tard son quatrième pré…En lire plus sur Wikipedia