Livre
Néerlandais

Het opblaasbadje

Kees Prins (auteur)

Het opblaasbadje

Public cible:
3-5 ans et plus
Buurman en Buurman genieten in de tuin van het mooie weer. Het is zo warm dat ze het zwembadje willen opzetten. Maar dan gaat er natuurlijk van alles mis. Prentenboek met kleurenillustraties gebaseerd op de televisieserie. Vanaf ca. 5 jaar.
Titre
Het opblaasbadje
Auteur
Kees Prins
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Rubinstein, 2014
[28] p. : ill.
ISBN
9789047617792 (hardback)
Placing suggestion
Humor (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 5 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Buurman en Buurman zitten in de tuin te kaarten en hebben het warm. Ze besluiten het zwembadje op te zetten. Natuurlijk gaat er van alles mis: het badje raakt lek, de tuinslang is te kort en er komen blaadjes in het water. Van de ene pech belanden ze bij de andere, maar goed gehumeurd als altijd vinden ze voor alles een oplossing. En wanneer het badje dan uiteindelijk staat en klaar is voor gebruik gaat het regenen. Ze gebruiken het, na een paar aanpassingen, dan maar als een soort afdak om onder te schuilen en gaan verder met hun kaartspel. Humoristisch boekje over de twee tv-persoonlijkheden die erom bekend staan dat elk avontuur een mislukking wordt. Met de foto’s uit de televisieserie die veel toevoegen wordt de hilariteit alleen nog maar groter. De soepel lopende tekst is aan de lange kant maar laat zich prima voorlezen aan wat oudere kleuters. Deel uit de serie 'Een Gouden Boekje'*, dat het vooral van de bekendheid van de gelijknamige tv-serie moet hebben. Vanaf ca. 5 jaar.

À propos de Kees Prins

CC BY 3.0 - Image by DWDD

Kees Prins, né Cornelis Willibrordus Maria Prins le 7 avril 1956 à Heemstede, est un acteur, doubleur et chanteur néerlandais.

Filmographie

Cinéma et doublage

  • 1982 : Sprong naar de liefde (nl)
  • 1983 : Still Smokin de Tommy Chong
  • 1987 : Count Your Blessings de Pieter Verhoeff : Quizmaster
  • 1989 : Theo en Thea en de ontmaskering van het Tenenkaasimperium (nl)
  • 1996 : La Robe, et l'effet qu'elle produit sur les femmes qui la portent et les hommes qui la regardent de …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions