Een vrouw bedenkt een verrassende manier om antwoord te vinden op de vraag waarom zij bij haar overspelige man blijft.
Langue
Anglais
Éditeur
Bridge, 2014
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2013
Durée
95 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983101395

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 5 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Romantisch drama uit 2013 van de Nederlandse regisseur Kees van Oostrum die al sinds 1990 in de VS werkt. In de hoofdrollen Liev Schreiber (Ray Donovan) en Jeanne Tripplehorn (Criminal minds), verder met Renée Soutendijk en Huub Stapel. James is een succesvol architect en woont samen met zijn vrouw Nina in Amsterdam. Ze lijken een gelukkig stel, maar James heeft één slechte eigenschap: hij is een fervent rokkenjager. Nina probeert met erotische rollenspellen hem af te leiden van ander vrouwelijk schoon, totdat ze hem betrapt met een van haar beste vriendinnen. Voor Nina is de maat eindelijk vol en ze gaat tijdelijk bij een andere vriendin inwonen. Terwijl James erachter komt dat hij toch niet zonder Nina kan, is Nina bezig om erachter te komen waarom ze het zolang met James heeft uitgehouden en dat doet ze op een heel originele manier. Jeannette Catsoulis (NYTimes 31-10-‘13) is niet erg onder de indruk van de film: ‘(…) this feature debut (…) is one of those projects whose very existe…Lire la suite

À propos de Kees Van Oostrum

Kees Van Oostrum, né le 5 juillet 1953 à Amsterdam, est un directeur de la photographie, réalisateur et producteur néerlandais.

Filmographie

Cinématographie

  • 1989 : Day One de Joseph Sargent
  • 1989 : The Karen Carpenter Story de Richard Lynn Carpenter et Joseph Sargent
  • 1991 : Long Road Home de John Korty
  • 1992 : Miss Rose White de Joseph Sargent
  • 1993 : Les Silences d'un homme de Harry Winer
  • 1993 : Gettysburg de Ronald F. Maxwell
  • 1996 : La Peau sur les os de Tom Holland
  • 1997 : Projet Médusa de Larry Shaw
  • 1999 : Drive Me Crazy de John Schultz
  • 2000 : Les Surprises de l'amour de Brent Shields
  • 2003…En lire plus sur Wikipedia