Livre
Néerlandais

Verrijzing

Kelley Armstrong (auteur), Selma Soester (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Maya (16, ik-figuur) en haar vrienden zijn nog steeds op de vlucht. Ze hebben enkel een naam en nummer van iemand die hun wat antwoorden kan geven. Maar is Maya wel voorbereid op de waarheid? Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Verrijzing
Auteur
Kelley Armstrong
Traducteur
Selma Soester
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The rising
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Moon, 2014
414 p.
ISBN
9789048819645 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Maya (16, ik-figuur) en haar vrienden zijn op de vlucht. De jongeren zijn opgegroeid in een medisch experiment en hebben bijzondere vermogens. Ze worden gezocht door Cabals, dat zijn bedrijven die worden gerund en beheerd door bovennatuurlijken. Maya en haar vrienden willen zelf de regie over hun leven hebben en niet dat anderen bepalen wat hun toekomst wordt. Door hun speciale vermogens weten de Cabals de jongeren steeds weer te vinden. Ze nemen hen dan ook geregeld gevangen met behulp van verdovingspijlen, maar de jongeren weten steeds weer te ontsnappen. Voor Maya is het moeilijk om haar volle aandacht bij de vluchtpogingen te houden. Haar skinwalkerskwaliteiten heeft ze nog niet volledig onder controle. Daar komt bij dat ze twijfelt over haar gevoelens voor Rafe en Daniel. Derde deel van de 'Darkness rising-trilogie'*. De spanningsboog blijft gedurende het verhaal hoog, maar de afronding van het verhaal is heel snel en plotseling. In de epiloog krijgt de lezer antwoord op de laats…Lire la suite

À propos de Kelley Armstrong

Kelley Armstrong, née le 14 décembre 1968 à Grand Sudbury en Ontario au Canada, est une écrivaine de fantasy et scénariste canadienne.

Elle a publié treize romans dans la série Les Femmes de l'Autremonde destinée aux adultes, ainsi que six autres dans la série Pouvoirs obscurs, destinée aux jeunes adultes. Ses livres ont été traduits en français chez éditions Bragelonne puis réédités chez Milady, chez Castelmore et chez Hachette.

Biographie

Kelley Armstrong naît à Grand Sudbury et grandit à London dans l'Ontario. Durant sa jeunesse elle découvre la littérature fantastique et est particulièrement attirée par les histoires mettant en scène des loups-garous. Elle étudie la psychologie, puis l'informatique, à l'université de Western Ontario.

Bitten, son premier roman, est publié en 2001. Devant le succès …En lire plus sur Wikipedia