Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

De godmother

Kerstin Gier (auteur)
Een groepje vriendinnen dat zichzelf de 'Moedermafia' noemt, heeft het druk met het oplossen van amoureuze en andere problemen.
Sujet
Moeders
Titre
De godmother
Auteur
Kerstin Gier
Langue
Néerlandais
Langue originale
Allemand
Éditeur
Uithoorn: Karakter, 2009
268 p.
ISBN
9789061125990 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 26 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Als tegenhanger van de Moedersociety, een genootschap dat het voort- en grootbrengen van kinderen en de huishouding als het hoogste goed ziet, heeft Constance de Moedermaffia opgericht. Ze is gescheiden en heeft een puberdochter en een zoontje. In haar eentje neemt ze het op voor haar uitgebreide familie- en vriendenkring, daarbij vaak vergetend dat ze zelf ook nog een liefdesleven heeft. Kostelijk verhaal vol humor, dat hier en daar associaties met Jill Mansell oproept. De absurde situaties, de flaters die Constance aan de lopende band slaat en de beschrijving van de verwikkelingen waarin haar vrienden en kinderen verzeild raken, zorgen ervoor dat je aandacht geen moment verslapt. Pretentieloze ontspanningsliteratuur. Deel van een los van elkaar te lezen serie. Paperback, kleine druk.

À propos de Kerstin Gier

Kerstin Gier, née en octobre 1966 à Bergisch Gladbach en Allemagne, est une auteure allemande de romans fantastiques. Elle est principalement connue pour son roman Rouge rubis, premier volet de la Trilogie des gemmes, traduit en français par Nelly Lemaire.

Biographie

Œuvres

Trilogie des gemmes

  1. Rouge rubis, Milan, 2011 ((de) Rubinrot, Arena, 2009), trad. Nelly Lemaire, 416 p. (ISBN 978-2745945471)
  2. En lire plus sur Wikipedia