Livre
Néerlandais

Het derde boek der dromen

Kerstin Gier (auteur), Merel Leene (traducteur)
Dans la série:
Silber; 3
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Liv (ik-figuur) neemt het in de droomwereld op tegen Arthur, die misbruik maakt van zijn droomtalenten. Er gebeuren zulke vreemde dingen, dat Liv gaat twijfelen of er toch een demon in het spel is. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Het derde boek der dromen
Auteur
Kerstin Gier
Traducteur
Merel Leene
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Just dreaming
Éditeur
Alkmaar: Blossom Books, © 2015 | Autres éditions
362 p.
Note
Nederlandse vertaling [uit het Duits]
ISBN
9789020679199 (hardback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Liv Silber, haar vriendje Henry en haar stiefbroer Grayson nemen het in de droomwereld op tegen Arthur, die misbruik maakt van zijn droomtalenten. Er gebeuren zulke vreemde dingen, dat Liv er zelfs weer aan gaat twijfelen of er toch een demon in het spel is. De liefde tussen Henry en Liv groeit en bloeit intussen en Liv verzint een eerste keer tegenover Henry, omdat ze niet zielig wil zijn. Wie weet kan ze in de droomwereld wat ervaring opdoen. In dit derde en laatste deel van de Silber-trilogie* is Liv opnieuw ik-verteller en hoofdpersoon. Het is weer een mix van fantasy, griezel en chicklit. De huiselijke gezelligheid in huize Silber – met een bruiloft in het vooruitzicht en opnieuw heerlijke baksels van au pair Lottie – en de zelfspot van Liv zijn een onschuldig tegenwicht tegen de duistere wereld waarin mensen elkaar in dromen kunnen ontmoeten. Het mysterie van de roddelblogger van de school wordt eindelijk opgelost in een verrassende ontknoping waarin nuchterheid zegeviert. Vanaf…Lire la suite

À propos de Kerstin Gier

Kerstin Gier, née en octobre 1966 à Bergisch Gladbach en Allemagne, est une auteure allemande de romans fantastiques. Elle est principalement connue pour son roman Rouge rubis, premier volet de la Trilogie des gemmes, traduit en français par Nelly Lemaire.

Biographie

Œuvres

Trilogie des gemmes

  1. Rouge rubis, Milan, 2011 ((de) Rubinrot, Arena, 2009), trad. Nelly Lemaire, 416 p. (ISBN 978-2745945471)
  2. En lire plus sur Wikipedia