Livre
Néerlandais

Het tweede boek der dromen

Kerstin Gier (auteur), Merel Leene (traducteur)
Dans la série:
Silber; 2
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Liv (ik-figuur) heeft veel aan haar hoofd. Want wie zoekt haar zusje Mia op in haar dromen en laat haar gevaarlijke slaapwandelingen maken? En wie gaat er schuil achter de naam Secrecy, de roddelblogger van school die alles van Liv weet? Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Het tweede boek der dromen
Auteur
Kerstin Gier
Traducteur
Merel Leene
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Dream on
Éditeur
Alkmaar: Blossom Books, [2016] | Autres éditions
332 p.
Note
Nederlandse vertaling [uit het Duits]
ISBN
9789020679328 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Liv Silber, ook hoofdpersoon in dit tweede boek der dromen, kan het nog steeds niet laten om in de droomwereld rond te lopen en daar haar vriendje Henry te ontmoeten. In de werkelijke wereld weet ze eigenlijk weinig van hem en daar moet maar eens verandering in komen. Tegelijk gebeurt er in de droomwereld weer van alles wat niet pluis is. Want wie zoekt Livs zusje Mia op in haar dromen en laat haar gevaarlijke slaapwandelingen maken? En wie gaat er schuil achter de naam Secrecy, de roddelblogger van school die alles van Liv weet? Die laatste vraag lost de schrijfster pas op in het slotdeel van deze trilogie*. Maar verder heeft het verhaal een vrij afgerond einde, al blijft het spannend tot aan de laatste bladzijde. Dit fantasyverhaal met kleine griezelelementen houdt een groot feelgoodgehalte door de humor van ik-verteller Liv. Haar nuchterheid biedt een tegenwicht tegen de bovennatuurlijke droomwereld die de auteur geschapen heeft. Achterin staan een droomhandboek, een recept en een …Lire la suite

À propos de Kerstin Gier

Kerstin Gier, née en octobre 1966 à Bergisch Gladbach en Allemagne, est une auteure allemande de romans fantastiques. Elle est principalement connue pour son roman Rouge rubis, premier volet de la Trilogie des gemmes, traduit en français par Nelly Lemaire.

Biographie

Œuvres

Trilogie des gemmes

  1. Rouge rubis, Milan, 2011 ((de) Rubinrot, Arena, 2009), trad. Nelly Lemaire, 416 p. (ISBN 978-2745945471)
  2. En lire plus sur Wikipedia