Op een dag wordt Erik door zijn chef naar de stad gestuurd waar hij vroeger woonde en werkte, om daar een brute moord op te lossen. Erik vertrekt met tegenzin; alleen al het idee van een terugkeer roept onaangename herinneringen bij hem op. En wat op het eerste gezicht een eenvoudige moordzaak leek, blijkt al snel een stuk ingewikkelder te zijn...
Titre
The hunters 2
Directeur
Kjell Sundvall
Compositeur
Johan Söderqvist 1966-
Acteur
Rolf Lassgård Peter Stormare 1953-
Titre uniforme
Jägarna 2
Langue
Suédois
Titre parallèle
False trail
Éditeur
Just Bridge, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2011
Durée
125 min.
Note
Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8717344747066

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een onafhankelijk te bekijken vervolg op de film 'The hunters' uit 1996, opnieuw geregisseerd door Kjell Sundvall (The last contract). In de hoofdrollen Peter Stormare en Rolf Lassgård, bekend als inspecteur Kurt Wallander uit de tv-serie naar de boeken van Henning Mankell. Het verhaal speelt ruim tien jaar na de gebeurtenissen uit deel 1. Politieman Erik, nu werkzaam in Stockholm, wordt opnieuw op een zaak gezet in zijn geboortedorp in Noord-Zweden: een brute moord. Ook deze keer blijkt familie van Erik bij de zaak betrokken te zijn.

À propos de Kjell Sundvall

CC BY-SA 3.0 - Image by Frankie Fouganthin

Kjell Gösta Sundvall, né le 31 mars 1953 à Boden, est un réalisateur suédois.

Filmographie partielle

  • 1980 - Jackpot
  • 1980 - Vi hade i alla fall tur med vädret
  • 1981 - Inget att bråka om, Johansson
  • 1983 - Lyckans ost
  • 1986 - I lagens namn
  • 1996 - Jägarna (Hunters)
  • 1997 - Beck – Pensionat Pärlan
  • 1998 - Sista Kontraktet
  • 1998 - c/o Segemyhr
  • 1999 - Happy Christmas! (Tomten är far till alla barnen)
  • 2001 - Beck – Hämndens pris
  • 2002 - Beck – Enslingen
  • 2002 - Beck – Kartellen
  • 2002 - Le Mec de la tombe d'à côté (Grabben i graven bredvid), depuis le livre de Katarina Mazetti
  • 2004 - Hotet
  • 2005 …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions