Een politieman uit Stockholm krijgt in zijn geboortedorp in Noord-Zweden een onderzoek toegewezen naar het stropen van elanden.
Titre
The hunters / written and dir. by Kjell Sundvall
Directeur
Kjell Sundvall
Compositeur
Björn J:son Lind
Acteur
Rolf Lassgård Helena Bergström Lennart Jähkel
Titre uniforme
Jägarna
Langue
Suédois
Éditeur
Just Bridge, 2011
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1996
Durée
113 min.
Note
Zweeds gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8717344745666

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een Zweedse thriller uit 1996 van Kjell Sundvall (The last contract) met in de hoofdrol Rolf Lassgård, bekend als inspecteur Kurt Wallander uit de tv-serie naar de boeken van Henning Mankell. Erik, een politieman uit Stockholm keert na het overlijden van zijn vader terug naar zijn geboortedorp in Noord-Zweden. Hij krijgt een onderzoek toegewezen naar het stropen van elanden, een lucratieve zaak, waar ook zijn broer bij betrokken blijkt. De film won twee Guldbagge Awards (belangrijke Zweedse filmprijs). Geen extra's.

À propos de Kjell Sundvall

CC BY-SA 3.0 - Image by Frankie Fouganthin

Kjell Gösta Sundvall, né le 31 mars 1953 à Boden, est un réalisateur suédois.

Filmographie partielle

  • 1980 - Jackpot
  • 1980 - Vi hade i alla fall tur med vädret
  • 1981 - Inget att bråka om, Johansson
  • 1983 - Lyckans ost
  • 1986 - I lagens namn
  • 1996 - Jägarna (Hunters)
  • 1997 - Beck – Pensionat Pärlan
  • 1998 - Sista Kontraktet
  • 1998 - c/o Segemyhr
  • 1999 - Happy Christmas! (Tomten är far till alla barnen)
  • 2001 - Beck – Hämndens pris
  • 2002 - Beck – Enslingen
  • 2002 - Beck – Kartellen
  • 2002 - Le Mec de la tombe d'à côté (Grabben i graven bredvid), depuis le livre de Katarina Mazetti
  • 2004 - Hotet
  • 2005 …En lire plus sur Wikipedia