Livre
Néerlandais

Een handvol hemel

Kristin Hannah (auteur)
Een succesvolle filmacteur in Hollywood valt als hartpatie͏̈nt onverwacht weer in de handen van een jeugdliefde die inmiddels cardiologe is.
Titre
Een handvol hemel
Auteur
Kristin Hannah
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Home again
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2021 | Autres éditions
346 p.
ISBN
9789022593370 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Romantisch verhaal waarin de beroemde acteur Angel DeMarco een glorieuze entree maakt op één van de vele Hollywoodparty's. Het is voorlopig zijn laatste, omdat zijn leefstijl vol drugs en alcohol, gecombineerd met een virusziekte die zijn hartspier aantastte, hem velt en op de rand van de dood brengt. Alleen een harttransplantatie kan nog redding bieden. Opname in een kliniek voert hem onverwacht in de inmiddels medisch geschoolde handen van cardiologe Madelaine Hillyard, zijn vroegere jeugdliefde. Dat zij een verrassing voor hem in petto heeft, in de vorm van een rebelse tienerdochter, maakt de zaak nog gecompliceerder. Bovendien is er nog zijn broer, een priester. Deze begeleidt Madelaine als vriend bij de problemen die zij als alleenstaande ouder heeft. De schrijfster verstaat de kunst om de spanning rond de ingrijpende gebeurtenissen goed vast te houden. Ze besteedt veel aandacht aan de psychologische achtergronden die samenhangen met een zo risicovolle operatie en - bij welslagen…Lire la suite

À propos de Kristin Hannah

Kristin Hannah est une écrivaine américaine. Née en septembre 1960 en Californie, elle a vécu toute son enfance à Bainbridge Island dans l'État de Washington. Après des études de droit, elle a travaillé dans la publicité puis s'est consacrée à l'écriture de romans sentimentaux.

Œuvre

  • Pépites d'or, J'ai lu, 1995 ((en) A Handful of Heaven, 1991)
  • (en) The Enchantment, 1992
  • (en) Once in Every Life, 1992
  • En lire plus sur Wikipedia