Livre
Néerlandais

Mijn verloren dochter

Kristin Hannah (auteur)
Als een kinderloze, gescheiden vrouw een zwangere tiener ontmoet, belooft ze haar dat ze de baby zal adopteren, maar de zaken pakken toch anders uit.
Titre
Mijn verloren dochter
Auteur
Kristin Hannah
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The things we do for love
Éditeur
Vianen: The House of Books, 2005 | Autres éditions
368 p.
ISBN
90-443-1317-7

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De jongste dochter uit een gezin heeft haar leven uitgestippeld: studeren, trouwen en moeder worden. Zij en haar man proberen wanhopig een kind te krijgen. Uiteindelijk strandt hun huwelijk onder het gewicht van de verloren droom. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis om haar moeder te helpen het familierestaurant nieuw leven in te blazen. Bij toeval komt ze in contact met een meisje dat in een achterbuurt woont met haar altijd dronken moeder. Wanneer het meisje zwanger raakt van haar rijke vriend en haar moeder haar in de steek laat, neemt ze het meisje bij haar in huis. Zo heeft ze de dochter die ze altijd wenste en het meisje leert moederliefde kennen. Prachtig, ontroerend verhaal over het loslaten van dromen, waardoor plaats gemaakt kan worden voor nieuwe dingen. Moederschap komt in verschillende facetten aan de orde: het niet kunnen krijgen van kinderen, het nog niet klaar zijn om kinderen te krijgen, de zorg van een liefhebbende moeder en de ontbrekende liefde van een verslaaf…Lire la suite

À propos de Kristin Hannah

Kristin Hannah est une écrivaine américaine. Née en septembre 1960 en Californie, elle a vécu toute son enfance à Bainbridge Island dans l'État de Washington. Après des études de droit, elle a travaillé dans la publicité puis s'est consacrée à l'écriture de romans sentimentaux.

Œuvre

  • Pépites d'or, J'ai lu, 1995 ((en) A Handful of Heaven, 1991)
  • (en) The Enchantment, 1992
  • (en) Once in Every Life, 1…En lire plus sur Wikipedia