DVD
Anglais

Cats & dogs : 3 films collection

Lawrence Guterman (directeur), Brad Peyton (directeur), Sean MacNamara (directeur)
De katten en de honden vechten als geheimagenten met elkaar, maar moeten ook samenwerken. Vanaf ca. 9 jaar.
Contenu
Cats & dogs / regie Lawrence Guterman (2001)
Cats & dogs : the revenge of Kitty Galore / regie Brad Peyton (2010)
Cats & dogs 3 : paws unite! / regie Sean McNamara (2020)
Titre
Cats & dogs : 3 films collection
Directeur
Lawrence Guterman Brad Peyton Sean MacNamara
Titre uniforme
Cats & dogs : 3 films collection
Langue
Anglais
Titre parallèle
Cats and dogs
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, © 2020
3 dvd-video's
Durée
237 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888252444

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 34 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Box met drie live-action films waarin honden en katten door geavanceerde animatietechnieken 'echt' praten. In ‘Cats & dogs’* (2001) heerst in het huis van de Brady's (Jeff Goldblum en Elizabeth Perkins) een ware oorlog. Vader Brady probeert een middel tegen hondenallergie te ontwikkelen, de katten onder leiding van een witte kater proberen dit te voorkomen en de honden, vermomd als echte geheimagenten voorzien van hightech communicatiemiddelen verdedigen het fort. In ‘Cats & dogs: the revenge of Kitty Galore’* (2010) hebben katten en honden zich vermomd als echte geheimagenten en nemen het tegen elkaar op in een spionagestrijd. Als echter de kwade kat Kitty Galore de wereld wil veroveren zullen ze voor het eerst samen moeten werken. In ‘Cats & dogs: paws unite!’** (2020) is het tien jaar geleden dat een wapenstilstand gesloten werd tussen honden en katten. Geheim agenten Roger the Dog en Gwen the Cat bewaken zonder dat de mensen er iets van merken de vrede in de dierenwereld. Via een …Lire la suite

À propos de Lawrence Guterman

Lawrence "Larry" Guterman est un réalisateur, producteur, monteur et scénariste canadien.

Biographie

Lawrence Guterman étudie à Harvard et à l'université de Californie du Sud, où il est respectivement diplômé en physique et où il reçoit une maîtrise de cinéma en 1996.

Filmographie

Réalisation

  • 1990 : Headless!
  • 1996 : Goosebumps: Escape from Horrorland
  • 1998 : Fourmiz (séquences additionnelles)
  • 2001 : Comme chiens et chats
  • 2005 : Le Fils du Mask
  • 2007–2008 : Jimmy délire
  • 2012 : Back in Time

Production exécutive

  • 2015 : Remember

Montage