Livre
Anglais

Broken promise

Linwood Barclay (auteur)
Een werkloze journalist wordt door zijn familie als privé-detective ingehuurd om de onschuld van zijn zus, die verdacht wordt van het plegen van een moord, te bewijzen.
Titre
Broken promise
Auteur
Linwood Barclay
Langue
Anglais
Éditeur
London: Orion, 2016 | Autres éditions
517 p.
ISBN
9781409146476 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 2 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Journalist Harwood, tijdelijk zonder werk, gaat weer bij zijn ouders inwonen. Zijn zus Marla heeft psychiatrische problemen sinds ze haar baby bij de geboorte verloren heeft. Hij treft haar echter heel gelukkig aan mét een kind 'dat een engel gebracht heeft'. De biologische moeder van de baby blijkt vermoord te zijn en de politie is overtuigd van Marla’s schuld. Harwood wordt door de familie als privé-detective ingehuurd en gaat op zoek naar de verdwenen illegale kinderoppas, die er meer van moet weten. Ondertussen gebeuren er in het stadje nog andere vreemde dingen met o.a. dode eekhoorns en paspoppen in een verlaten pretpark en komt Harwood dichter bij een oud familiegeheim. Het boek, met een originele hoofdplot, telt veel leuke nevenintriges en leest enorm vlot. De dialogen zijn goed en een interessante politieman en een boeiende amateurdetective, gecombineerd met familieruzies, zorgen tegelijkertijd voor een ontspannend maar toch spannend boek. Een doorgewinterde lezer heeft de on…Lire la suite

À propos de Linwood Barclay

Linwood Barclay est un écrivain et ancien éditorialiste canadien né en 1955 aux États-Unis.

Biographie

Linwood Barclay est né en 1955 à Darien dans le Connecticut aux États-Unis. Sa famille émigre au Canada lorsqu'il n'avait que quatre ans.

Il vit à Oakville avec sa femme Neetha et ses deux enfants.

Œuvre

Humour

  • Mike Harris Made Me Eat My Dog
  • Father Knows Zilch: A Guide for Dumbfounded Dads, Toronto 1996
  • This House Is Nuts! : Surviving the Absurdities of Everyday Life, Toronto 1997
  • Last Resort: A Memoir, Toronto 2000

Série Une enquête de Zack Walker