Braille
Néerlandais

Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Lisa Boersen (auteur)

Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Genre:
Als de vader van kroonprinses Sumiko twee weken op reis gaat, gaat Sumiko stiekem op bezoek bij Timo en zijn oppasninja Yushi. Sumiko wil op één dag alle hoogtepunten van Nederland zien. Maar ineens is Sumiko verdwenen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titre
Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek
Auteur
Lisa Boersen
Langue
Néerlandais
Distributor
Brussel: Luisterpunt, 2017
Als de vader van kroonprinses Sumiko twee weken op reis gaat, gaat Sumiko stiekem op bezoek bij Timo en zijn oppasninja Yushi. Sumiko wil op één dag alle hoogtepunten van Nederland zien. Maar ineens is Sumiko verdwenen.
Éditeur original
Gottmer
Note
Gemaakt in Nederland

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Als haar vader de koning twee weken naar een klooster vertrekt, neemt kroonprinses Sumiko de kans waar om een deel van de wereld te gaan bekijken. Zij staat op een dag op de stoep bij Timo en zijn oppasninja Yushi. Hoewel Yushi het er niet mee eens is, gaan zij enkele hoogtepunten van Nederland bekijken. Maar de kroonprinses doet dat heel brutaal en als zij plotseling verdwijnt, is de paniek bij Yushi groot. Ook in dit tweede deel* uit een serie over een sympathieke, grappige oppasninja uit Japan worden weer onverwachte avonturen beleefd met dit keer de verwende kroonprinses in een prachtige hoofdrol. Het fantasierijke verhaal is spannend en humoristisch en leest heel prettig weg voor de doelgroep. Het bevat korte getitelde hoofdstukjes met veel dialogen en heeft humoristische, cartoonachtige pentekeningen in zwart-wit en grijstinten, die goed bij de tekst aansluiten. Aantrekkelijk uitgevoerde uitgave. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.