Livre
Anglais

When you see me

Lisa Gardner (auteur)

When you see me

Dans la série:
Genre:
Vier vrouwen - twee detectives en twee slachtoffers van kidnapping en verkrachting - gaan bij de vondst van een aantal meisjesskeletten in een toeristendorpje boven Boston op zoek naar de moordenaar.
Titre
When you see me
Auteur
Lisa Gardner
Langue
Anglais
Éditeur
London: Arrow books, 2020 | Autres éditions
385 p.
ISBN
9781787464353 (paperback)

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 2 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In de meer dan 20 thrillers van deze Amerikaanse auteur treden de detectives Kimberly van de FBI en D.D. Warren van de politie in Boston vaker op. Ze komen weer bij elkaar in een dorp boven Boston waar de skeletresten van diverse vermoorde meisjes zijn gevonden. Flora, een getraumatiseerd slachtoffer van een kidnapper en moordenaar, helpt met haar vriend, een computeranalist, als ervaringsdeskundige mee. In het op het oog vriendelijke toeristendorp ontdekken ze nog een gemarteld meisje in het bedrijf van de burgemeester en op het darknet gaat de beerput helemaal open. Geschreven vanuit het wisselend perspectief van de vier vrouwen krijg je hun karakters en de achtergronden goed in beeld. Een soepel en vaardig geschreven thriller, waarin de spanning prima opgevoerd wordt. De enkele horrormomenten die ingebouwd zijn, waren hiervoor niet nodig. De beschrijving van de personages, de dorpssamenleving en de natuur zijn levendig en filmisch. Mooi uitgevoerde gebonden roman. Pocketuitgave, du…Lire la suite

À propos de Lisa Gardner

Lisa Gardner, née en 1956, est une auteure américaine de romans policiers. Elle publie également sous le pseudonyme d’Alicia Scott.

Biographie

Lisa Gardner grandit à Hillsboro en Oregon. En 1993, elle obtient un diplôme en relations internationales à l'université de Pennsylvanie. Elle travaille comme consultante dans un cabinet d'audit en 1998 quand elle décide de se lancer dans l'écriture de romans policiers.

Elle est l’auteure de trois séries : D. D. Warren, une commandant de la criminelle du Boston Police Department ; FBI Profiler où, parmi les personnages récurrents, on retrouve les profileurs Pierce Quincy et sa fille Kimberly Quincy, aidés par Rainie Conner, ancienne policière devenue enquêtrice privée ; et Tessa Leoni, ancienne subordonnée de D. D. Warren désormais détective privée.

Quatre de ses ro…En lire plus sur Wikipedia