Livre
Anglais

After the party

Lisa Jewell (auteur)
Een jong stel leek voor elkaar geschapen en af te steven op een gouden toekomst, maar na elf jaar is de glans er toch af en dreigen ze van elkaar te vervreemden.
Titre
After the party
Auteur
Lisa Jewell
Langue
Anglais
Éditeur
London: Arrow, 2011 | Autres éditions
498 p.
ISBN
9780099553779 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 1 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Ralph en Jem waren ooit een 'match made in heaven'. Maar hoe gaat het nu, elf jaar later met dit ideale koppel. Ze hebben inmiddels twee kleine kinderen en een mooi huis maar voelen zich niet gelukkig. Vooral Ralph is teleurgesteld over het leven dat hij leidt. Hij gaat een week naar zijn vriend Smith in Californië om tot zichzelf te komen. Daar heeft hij een ontmoeting waardoor zijn levenshouding 180 graden draait. Jem neemt Ralph zijn snoepreisje kwalijk en voelt zich in de steek gelaten. Als ze na die week de draad weer oppakken, blijkt het moeilijk om weer tot elkaar te komen. Vlot en fris geschreven roman met een geweldig inlevingsvermogen en psychologisch inzicht. De escapades van Jem komen wat onvolwassen over maar dat is de enige smet op het blazoen van deze chicklitroman. Het zelfstandig te lezen vervolg op 'Ralphs party'* (1999) is een warm liefdesverhaal dat de fans van deze schrijfster met open armen zullen ontvangen. Normale druk, krappe marge.

À propos de Lisa Jewell

Lisa Jewell, née le 19 juillet 1968 à Londres, est une autrice et romancière britannique.

Biographie

Lisa Jewell étudie à la St Michael's Grammar School de Finchley, dans le nord de Londres. Elle quitte l'école après une journée de cours en sixième année pour suivre un cours d'art au Barnet College. Elle est ensuite diplômée en illustration de mode à l'Epsom School of Art & Design.

Elle vit et travaille à Swiss Cottage, à Londres.

Carrière professionnelle

Lisa Jewell a travaillé pendant cinq années dans le commerce de détail de la mode, et cela notamment pour Warehouse et Thomas Pink. Après avoir été licenciée, elle accepte le défi lancé par son amie, la romancière Yasmin Boland, consistant à écrire trois chapitres d'u…En lire plus sur Wikipedia