Livre
Néerlandais

De duivelsdief

Lisa Maxwell (auteur), Maren Mostert (traducteur)
Esta, de jonge vrouwelijke Mageus uit Manhattan die de tijd kan manipuleren, keert terug uit 1902 om Harte, die de kracht van het magische boek, de Ars Arcana in zich draagt te redden.
Titre
De duivelsdief
Auteur
Lisa Maxwell
Traducteur
Maren Mostert
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The devil's thief
Édition
Tweede, gewijzigde druk
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2020 | Autres éditions
655 p.
ISBN
9789022591925 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Na het verraad van haar oude mentor keert Esta terug naar 1902 om Harte te redden. Harte draagt de kracht van het magische boek, de Ars Arcana, nu in zich en om deze te vernietigen voor het hem vernietigt hebben ze de vier artefacten nodig die Harte verspreid heeft over de wereld. Ze vertrekken door de magische barrière naar St. Louis, maar na een onverwachte worsteling met Jack, komen ze terecht in 1904. Zonder het boek en de artefacten kunnen ze niet terug. En tot hun verbazing blijkt er tevens magie te zijn buiten de barrière en blijkt Esta een reputatie te hebben. Ondertussen in 1902 proberen Viola en Jianyu te redden wat er te redden valt in New York. Dit sterke vervolg gaat direct verder waar het vorige deel, 'De laatste magiër'*, gebleven was. Verteld vanuit veel personen (oude en nieuwe) in korte hoofdstukken leest het vlot weg. Het verhaal wisselt constant tussen 1902 en 1904, maar dit is duidelijk aangegeven. Met prachtige wereldopbouw, spanning, originele magie, intriges, r…Lire la suite

À propos de Lisa Maxwell

Lisa Maxwell est une actrice anglaise née le 24 novembre 1963 à Elephant and Castle (Royaume-Uni).

Biographie

Filmographie

Cinéma

  • 1982 : Remembrance
  • 1982 : Dark Crystal (The Dark Crystal) : Kira (voix)
  • 2006 : Free Jimmy : Lise (voix)

Télévision

  • 1988 : The Joe Longthorne Show (série télévisée) : (1988)
  • 1991 : The Lisa Maxwell Show (série télévisée)
  • 1993 : Comedy Playhouse (série télévisée) : Mojo
  • 2001 : En immersion ("In Deep") (série télévisée) : Pamela Ketman (2001-2002)
  • 2002 : Get Carman…En lire plus sur Wikipedia