De laatste magiër

Lisa Maxwell (auteur), Maren Mostert (traducteur)
Een jonge vrouwelijke Mageus uit Manhattan kan de tijd manipuleren en krijgt de opdracht om naar het jaar 1902 te reizen om te voorkomen dat een boek wordt vernietigd en daarmee de toekomst van de Mageus veilig te stellen.
Titre
De laatste magiër
Auteur
Lisa Maxwell
Traducteur
Maren Mostert
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The last magician
Distributor
Brussel: Luisterpunt, © 2018
1 cd
Durée
20:43
Éditeur original
Boekerij
Note
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a453300

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 1 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Manhattan (New York), is de plek waar veel Mageus, mensen met magische krachten, proberen te overleven. Zij zijn op het eiland gevangen door een onzichtbare barrière die in stand wordt gehouden door de Orde, welke op de Mageus jaagt. Esta kan de tijd manipuleren en is zo een getalenteerde dievegge. Ze krijgt opdracht om naar het jaar 1902 te reizen om te voorkomen dat een boek wordt vernietigd en daarmee de toekomst van de Mageus veilig te stellen. Ze infiltreert in de bende van Dolph, maar wie is er echt te vertrouwen? Eén misstap en de toekomst verandert meer dan haar lief is. Een origineel en vlot weglezend verhaal, zich afspelend in zowel het heden als (voornamelijk) het verleden; in het prachtige decor van het beruchte New York uit begin 20e eeuw. Met een goed opgebouwde en zeer verrassende plot vol met intriges, spanning, illusies, magie en romantiek. En met mooie, eerlijke personages, welke steeds meer diepgang krijgen. Verteld vanuit meerdere gezichtspunten in korte hoofdstukk…Lire la suite

À propos de Lisa Maxwell

Lisa Maxwell est une actrice anglaise née le 24 novembre 1963 à Elephant and Castle (Royaume-Uni).

Biographie

Filmographie

Cinéma

  • 1982 : Remembrance
  • 1982 : Dark Crystal (The Dark Crystal) : Kira (voix)
  • 2006 : Free Jimmy : Lise (voix)

Télévision

  • 1988 : The Joe Longthorne Show (série télévisée) : (1988)
  • 1991 : The Lisa Maxwell Show (série télévisée)
  • 1993 : Comedy Playhouse (série télévisée) : Mojo
  • 2001 : En immersion ("In Deep") (série télévisée) : Pamela Ketman (2001-2002)
  • 2002 : Get Carman…En lire plus sur Wikipedia