Drie generaties bewoners van Admiral House op het platteland van Suffolk, Engeland worden gevolgd.
Titre
The butterfly room
Auteur
Lucinda Riley
Langue
Anglais
Éditeur
London: Macmillan, © 2019 | Autres éditions
627 p. : ill.
ISBN
9781529014983 (hardback)

Plusieurs formats:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 23 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Posy is 70 jaar oud en woont in Admiral House op het platteland van Suffolk. Ze groeide er op en was gelukkig met haar vader, met wie ze de liefde voor de natuur deelde en vlinders ving. De oorlog breekt uit en haar vader sneuvelt. De 7-jarige Posy gaat bij haar oma in Cornwall wonen en haar moeder in het buitenland. Door terugblikken volgen we Posy’s leven -de schooltijd, de studie plantkunde, een verbroken verloving en het huwelijk met de vroeg gestorven Jonny, met wie ze twee zonen, Sam en Nick, kreeg. Het huis wordt haar te groot en te kostbaar. Met pijn in haar hart besluit ze het te verkopen aan Sam, die er een appartementengebouw van wil maken. Dit stuit op veel verzet van Nick. Dan keert Freddie, een verloren liefde, in haar leven terug. Hij draagt al jaren een duister geheim met zich mee. Een zelfstandig te lezen familiesaga over drie generaties van de bestseller auteur. In makkelijk, boeiend proza beleven de overtuigende personages hartverscheurende momenten over ontrouw, v…Lire la suite

À propos de Lucinda Riley

Lucinda Edmonds, connue sous le pseudonyme de Lucinda Riley, née le 16 février 1968 à Lisburn, Irlande du Nord est une autrice irlandaise populaire de fiction historique et une ancienne actrice. En 2016, la productrice de film italienne Raffaella De Laurentiis a acheté les droits de télévision pour ses sept romans de la série des Sept Sœurs.

Vie

Lucinda Riley, élève à l'école dramatique de Londres, connaît une carrière d'actrice de théâtre et de télévision dans sa jeunesse. Elle voyage beaucoup, notamment en Extrême-Orient.

Après avoir souffert de fièvre glandulaire, à l'âge de 22 ans, elle commence à écrire. Elle publie son premier roman, Lovers and Players, deux ans plus tard.

Elle publie ses sept premiers romans sous son nom de naissance, Lucinda Edmonds. Elle commence le cycle des Sept Sœurs en 2013.

Luci…En lire plus sur Wikipedia