Drie studenten vinden in de wildernis vier zakken geld, eigendom van een criminele zakenman.
Langue
Anglais
Éditeur
Just Entertainment, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
100 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983103634

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 8 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Thriller van Lucky McKee (All cheerleaders die) met als bekendste acteur John Cusack (The numbers station; Being John Malkovich). De drie studenten Lynn (Willa Fitzgerald), Jeff (Jacob Artist) en Victor (Ellar Coltrane) gaan een weekend kamperen en raften in de wildernis. Ze vinden vier grote zakken bankbiljetten die de criminele zakenman Miller (Cusack) kwijtgeraakt is toen hij met zijn vliegtuigje crashte. Miller schuwt het geweld niet om zijn geld terug te krijgen, terwijl de studenten ten prooi vallen aan ruzie en hebzucht. Dennis Harvey (variety.com) vindt de jonge acteurs niet sterk en het scenario rommelig, maar de film is vakkundig gemaakt: ‘it eventually summons up enough seriocomic neo-noir perversity to comprise a fun, semi-guilt-free ride.’

À propos de Lucky McKee

Lucky McKee, né Edward Lucky McKee le 1er novembre 1975 à Jenny Lind (en) en Californie, est un réalisateur et un écrivain américain.

Filmographie

  • 2002 : May
  • 2006 : Les Maîtres de l'horreur (1 épisode)
  • 2006 : The Woods
  • 2008 : Red
  • 2008 : Blue Like You
  • 2011 : The Woman
  • 2013 : All Cheerleaders Die
  • 2017 : Blood Money

Liens externes