DVD
Polonais
Titre
Adam Kruk. Seizoen 1
Directeur
Maciej Pieprzyca
Acteur
Michal Zurawski
Titre uniforme
Kruk Seizoen 1
Langue
Polonais
Éditeur
Lumière, © 2022
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
6 x 60 min.
Note
Pools gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5407003483451

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Adam Kruk, een 40-jarige teruggetrokken en drugsverslaafde politieman bijgenaamd de Raaf, keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de pedofiel op te sporen die jaren geleden zijn beste vriend Slawek misbruikt heeft. Eenmaal daar wordt hij onverwacht opgeroepen om een nieuwe zaak te onderzoeken: de ontvoering van de kleinzoon van een machtig man. Omdat hij Slawek in het verleden niet heeft kunnen beschermen, ziet hij deze zaak als een tweede kans om een kind te beschermen, een kans op gerechtigheid en een manier om zichzelf te bevrijden van zijn innerlijke demonen. Adam dient de donkerste hoeken van zijn geest te beheersen om de ontvoering op te lossen. En naarmate de zaak zich ontvouwt, ontdekt hij antwoorden die een onverwacht verband onthullen met het verleden. IMDb score: 7,7/10.

À propos de Maciej Pieprzyca

CC BY 3.0 - Image by PISF

Maciej Pieprzyca est un réalisateur et scénariste polonais, né le 5 mai 1964 à Katowice (Pologne).

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 2020 : Icarus. The Legend of Mietek Kosz
  • 2016 : Je suis un tueur (Jestem mordercą)
  • 2013 : La vie est belle (Chce się żyć)
  • 2008: Drzazgi
  • 2006: Kryminalni: Misja śląska - téléfilm
  • 2005: Barbórka - téléfilm
  • 2001: Inferno - téléfilm
  • 1998: Jestem mordercą... - film documentaire
  • 1998: Zostanie legenda - film documentaire
  • 1995: Przez nokaut - film documentaire
  • 1990: Inna - film documentaire

En lire plus sur Wikipedia