Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Meneer Beer

Maria Farrer (auteur), Daniel Rieley (dessinateur), Anne Douqué (traducteur)
Arthur schrikt als er op een dag een ijsbeer voor zijn deur staat. Het dier heeft een koffertje bij zich met zijn naam erop: MENEER BEER.
Meneer Beer kan alleen grommen, eet emmers vis en is behoorlijk stuntelig, maar al gauw wordt hij Arthurs beste vriend. En daar is Arthur blij mee, want zijn autistische broertje Siem krijgt meestal alle aandacht.
Met de hulp van Meneer Beer leert Ar
Titre
Meneer Beer
Auteur
Maria Farrer
Dessinateur
Daniel Rieley
Traducteur
Anne Douqué
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Me and Mister P.
Éditeur
Amsterdam: Condor, © 2019
211 p. : ill.
ISBN
9789492899620 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Meneer Beer

Wanneer Arthur de voordeur hard achter zich dichtslaat, omdat hij genoeg heeft van zijn ouders die het altijd opnemen voor zijn broertje, botst hij bijna op een ijsbeer met een koffer. Op de koffer staat geschreven: 'Meneer Beer'. Beer zegt: 'Ik kom een tijdje bij jullie logeren ...' Arthur kan zijn ogen niet geloven, maar hij waagt het erop en smokkelt Meneer Beer mee naar binnen. Het wordt de fijnste tijd van zijn leven. Niet alleen voor Arthur, maar ook voor Siem die eindelijk zo moeilijk niet meer doet.Heel humorrijk en hilarisch verhaal met prachtige illustraties in grijs en wit die mooi inpassen tussen de tekst. Ook zijn er soms zinnetjes gedrapeerd rond de illustraties, wat een aantrekkelijk effect heeft. En dan het mooie verhaal over een logge grote beer die zijn plaats zoekt in een gezin waar het wat vierkant draait. Een dikke beer die een plaats zoekt in een gezin waar veel aandacht gaat naar dat ene broertje die op alles verkeerd blijkt te reageren, to…Lire la suite