Livre audio
Néerlandais

De Boskampi's

Marjon Hoffman (auteur), Bob Stoop (narrateur), Annet Schaap (dessinateur)
Als Rik net is verhuisd naar een andere plaats, besluit hij te doen alsof zijn vader lid van de maffia is. Vanaf ca. 9 jaar.
Sujet
Fantaseren
Titre
De Boskampi's
Auteur
Marjon Hoffman
Narrateur
Bob Stoop
Dessinateur
Annet Schaap
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Ploegsma, © 2016
2 cd's
Durée
ca. 146 min.
ISBN
9789021676869

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Integrale weergave van het gelijknamige boek*, voorgelezen door acteur en voice-over Bob Stoop. Rik woont samen met zijn vader in zijn geboortedorp en wordt flink gepest. Als ze moeten verhuizen omdat zijn vader promotie gemaakt heeft op zijn werk, ziet Rik zijn kans schoon om een nieuwe identiteit aan te nemen. Geïnspireerd door een maffiafilm weet hij er de hele buurt van te overtuigen dat zijn vader een maffioso is. Zeer wensvervullend verhaal waarbij de hoofdfiguur geholpen wordt door veel toevalligheden. Het verhaal is geschreven in korte, getitelde hoofdstukken. Toegankelijk geschreven in korte zinnen en met gevoel voor humor en fantasie. Het boek is verfilmd** en de auteur heeft op basis van het boek een musical geschreven voor groep 7 en 8. Vanaf ca. 9 jaar.

À propos de Marjon Hoffman

Marjon Hoffman, née le 25 septembre 1971 à Amsterdam, est une écrivaine et femme de lettres néerlandaise.

Bibliographie

  • 2003 : De regels van Floor
  • 2004 : Floras Regeln für die Welt
  • 2004 : Die Boskampi
  • 2005 : Waarom het leuk/stom is om een broer/zus te hebben / druk 1
  • 2005 : De dochters van sjeik Boul-Boul
  • 2006 : Een geheim bij de buren
  • 2006 : Mooi niks!
  • 2006 : Floor gaat ervoor!
  • 2007 : Mijn vreemde vriendin Hag en ik
  • 2007 : Helemaal Floor
  • 2008 : Sem is er uit
  • 2008 : Ik wil geen bril!
  • 2008 : Het internaat.com - Surprise!
  • 2008 : Floor regelt het even
  • 2009 : Een auto voor papa
  • 2010 : Floor is s…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions