Floor trekt door!

Marjon Hoffman (auteur)

Floor trekt door!

Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Floor (ik-figuur) heeft veertien nieuwe regels bedacht: je hoeft nooit te luisteren naar een mevrouw die wil dat je haar 'tante' noemt en een meneer mag niet zeuren als Floor een bijzondere oplossing vindt voor haar uitgekauwde kauwgom. Vanaf ca. 8 jaar.
Niveau de lecture
AVI 9, AVI E6
Titre
Floor trekt door!
Auteur
Marjon Hoffman
Langue
Néerlandais
Distributor
Brussel: Luisterpunt, © 2016
1 cd
Durée
01:57
Éditeur original
Uitgeverij Ploegsma
Note
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a447945

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

À propos de Marjon Hoffman

Marjon Hoffman, née le 25 septembre 1971 à Amsterdam, est une écrivaine et femme de lettres néerlandaise.

Bibliographie

  • 2003 : De regels van Floor
  • 2004 : Floras Regeln für die Welt
  • 2004 : Die Boskampi
  • 2005 : Waarom het leuk/stom is om een broer/zus te hebben / druk 1
  • 2005 : De dochters van sjeik Boul-Boul
  • 2006 : Een geheim bij de buren
  • 2006 : Mooi niks!
  • 2006 : Floor gaat ervoor!
  • 2007 : Mijn vreemde vriendin Hag en ik
  • 2007 : Helemaal Floor
  • 2008 : Sem is er uit
  • 2008 : Ik wil geen bril!
  • 2008 : Het internaat.com - Surprise!
  • 2008 : Floor regelt het even
  • 2009 : Een auto voor papa
  • 2010 : Floor is s…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions