DVD
Anglais
Jeff, dertig jaar, woont in het souterrain van zijn moeder. Een toevallige ontmoeting met zijn broer is het begin van een bijzonder dag.
Titre
Jeff who lives at home / written and dir. by Mark and Jay Duplass
Directeur
Mark Duplass Jay Duplass
Compositeur
Michael Andrews
Acteur
Jason Segel Ed Helms Susan Sarandon
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount Pictures, 2012
1 dvd-video
Durée
ca. 80 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Noors, Zweeds, Engels, Engels voor slechthorenden
EAN
5050582889604

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 33 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De vierde speelfilm van de broers Jay and Mark Duplass met in de hoofdrollen Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall) en Ed Helms en verder Judy Greer en Susan Sarandon. Jeff is dertig, woont bij zijn moeder in het souterrain en brengt zijn dagen door met hasj roken. Door het zien van de sciencefictionfilm 'Signs' van M. Night Shyamalan denkt hij dat de wereld hem tekens geeft, die hem uiteindelijk de betekenis van het leven zullen leren. Wanneer hij op dringend verzoek van zijn moeder een boodschap gaat doen, ontmoet hij bij toeval zijn broer, getrouwd, met een keurige baan en een midlifecrisis, wat het begin is van een bijzondere dag. Peter Debruge (Variety, i) vindt de film conventioneler dan de vorige films van de broers, met humor die eerder schrijnend dan hilarisch is, uitstekende acteurs, innemend en herkenbaar.

À propos de Mark Duplass

CC BY-SA 2.0 - Image by Vanessa Lua

Mark Duplass (né le 7 décembre 1976) est un acteur, un réalisateur, un musicien et un producteur de cinéma américain. Frère de Jay Duplass, ils ont lancé la compagnie de production Duplass Brothers Productions (en) et ont réalisé des films tels The Puffy Chair (en) (2005), Jeff, Who Lives at Home (2011) et The Do-Deca-Pentathlon (en) (2012). Ils ont également co-créé la série télévisée Togetherness (2015) et Room 104 (2017).

Mark Duplass est également le chanteur du groupe rock Volcano, I'm Still Excited!! (en).

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions