Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Alles is f*cked : een boek over hoop

Mark Manson (auteur)

Alles is f*cked : een boek over hoop

Analyse van de verschillende vormen van onvrede en machteloosheid tegenover grote, wereldwijde problemen, die bestaan ondanks een groeiende welvaart, vrijheid en ontplooiingskansen voor velen.
Titre
Alles is f*cked : een boek over hoop
Auteur
Mark Manson
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Everything is f*cked : a book about hope
Titre parallèle
Alles is fucked
Éditeur
Utrecht: Lev., © 2019 | Autres éditions
303 p. : ill.
ISBN
9789400510937 (paperback)
Placing suggestion
172 (SISO) Zelfontplooiing (ZIZO)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De auteur is blogger en publicist, en schreef eerder de bestseller 'De edele kunst van not giving a f*uck' (2017)*. In dit boek gaat het over hoop versus nihilisme. De auteur geeft aan dat we enerzijds alles goed voor elkaar hebben: er zijn welvaart, vrijheid en volop kansen om je te ontwikkelen. Aan de andere kant is er veel mis in de wereld: opwarming van de aarde, falende regeringen en economieën waar het niet goed gaat. Dit leidt volgens hem tot een gevoel van hopeloosheid en nihilisme. Hij stelt daar tegenover dat we ook anders kunnen reageren op al deze rampen. Hij legt de lezer allerlei kwesties voor: wat vinden we belangrijk?, in hoeverre kunnen we ons gedrag sturen?, hoe kunnen we ons verhouden tot de wereld om ons heen? Hij doet dit met humor en stelt de zaken scherp, waardoor hij je als lezer laat afvragen of dat wat je denkt eigenlijk wel klopt. Het boek is geschikt voor mensen die bewust in het leven staan, die kritisch zijn ten aanzien wat er in de media wordt gepresent…Lire la suite

À propos de Mark Manson

CC BY 4.0 - Image by Maria Midoes

Mark Manson, né le 9 mars 1984, est un écrivain américain, consultant en développement personnel, entrepreneur et blogueur,.

Il rédige des articles sur son blog depuis 2010, sur des thèmes liés au développement personnel : les systèmes de valeurs, l'intelligence émotionnelle, les relations interpersonnelles et amoureuses, le sens de la vie et la discipline personnelle.

Biographie

Mark Manson est l'auteur de trois livres, L'art subtil de séduire: Attirer les femmes avec honnêteté, L'Art subtil de s'en foutre et Everything Is F * cked: a Book About Hope.

Le premier livre de Manson L'art subtil de séduire a été auto-édité en 2011. Il a été édité en France en septembre 2019 par les Édition…En lire plus sur Wikipedia