Livre
Néerlandais

Modellen : word aantrekkelijk voor vrouwen door eerlijk te zijn

Mark Manson (auteur)

Modellen : word aantrekkelijk voor vrouwen door eerlijk te zijn

Datinggids voor mannen.
Titre
Modellen : word aantrekkelijk voor vrouwen door eerlijk te zijn
Auteur
Mark Manson
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Models
Éditeur
Amsterdam: Lev., © 2020
343 p.
ISBN
9789400510920 (paperback)
Placing suggestion
418.11 (SISO) Man zijn (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een boek om alle eerder uitgegeven datingboeken te overtreffen. Althans, dat is de bedoeling. De schrijver vindt zijn boek geweldig en zichzelf daarbij. Het boek verandert het leven van mannen. Het doel is om aantrekkelijk te worden voor vrouwen. De schrijver ging mannen coachen. Hij had voldoende ervaring en toonde voorbeeldgedrag door ze mee te nemen naar plaatsen waar het versiergedrag plaats vond. Leer spelen met je emoties en kom in beweging. Ga op fitness, doe iets aan je kleding, ga naar de kapper, spreek positief over je werk; wat voor vrouwen wil je graag ontmoeten en waar, ga naar een datingsite en als het klikt, ga ermee naar bed. 'Sluit een eerste date af met seks' is onder andere ook een advies. Nog vele andere adviezen en opdrachten staan in dit interessante, narcistische boek om mannen te helpen de drempel te nemen op het liefdespad. Zelfs het gebruik van je stem is belangrijk. Een sociaal-psychologisch proces. Het bestendigen van een relatie komt niet aan de orde. Doel…Lire la suite

À propos de Mark Manson

CC BY 4.0 - Image by Maria Midoes

Mark Manson, né le 9 mars 1984, est un écrivain américain, consultant en développement personnel, entrepreneur et blogueur,.

Il rédige des articles sur son blog depuis 2010, sur des thèmes liés au développement personnel : les systèmes de valeurs, l'intelligence émotionnelle, les relations interpersonnelles et amoureuses, le sens de la vie et la discipline personnelle.

Biographie

Mark Manson est l'auteur de trois livres, L'art subtil de séduire: Attirer les femmes avec honnêteté, L'Art subtil de s'en foutre et Everything Is F * cked: a Book About Hope.

Le premier livre de Manson L'art subtil de séduire a été auto-édité en 2011. Il a été édité en France en septembre 2019 par les Édition…En lire plus sur Wikipedia