Als een Uber-chauffeur een agent in zijn auto krijgt die een brute moordenaar op het spoor is, krijgt hij het zwaar voor de kiezen.
Titre
Stuber
Directeur
Michael Dowse
Acteur
Dave Bautista Kumail Nanjiani
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, © 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
90 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans en andere talen Ondertiteling: Frans, Italiaans, Engels voor slechthorenden en andere talen
EAN
8712626055389

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 33 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse komische actiefilm uit 2019 geregisseerd door Michael Dowse (Goon) en geschreven door Tripper Clancy. Met o.a. Kumail Nanjiani (Men in black: international), Dave Bautista (Guardians of the galaxy, Avengers: Infinity war), Natalie Morales (Battle of the sexes), Mira Sorvino (Modern family, StartUp) en Karen Gillan (Guardians of the galaxy, Avengers: End game). Als een Uber-chauffeur een agent in zijn auto krijgt die een brute moordenaar op het spoor is, krijgt hij het zwaar voor de kiezen. Beoordeling IMDb: 6,2. Tomatometer: 42%. Coen van Zwol (NRC 9-7-’19): ‘een zeldzaam fiasco (…) stompzinnige “buddy movie” vol gratuit geweld. (…) Bruut en softie, macho en mietje: tussen schietpartij, achtervolging en bevrijdende onderlinge knokpartij groeit dan wederzijds respect. Dat is de formule, maar Vic en Stu’s ‘male bonding’ struikelt radeloos van cliché naar geforceerde situatie via beroerde grap’ (1 ster). Floortje Smit (Volkskrant 10-7-’19): ‘stomvervelende komedie over een kl…Lire la suite

À propos de Michael Dowse

CC BY 2.0 - Image by Daniel Benavides from Austin, TX

Michael Dowse (né le 19 avril 1973) est un réalisateur de cinéma et de vidéoclips, né à London, Ontario, Canada.

Biographie

Son faux documentaire, Fubar: The Movie, a connu du succès au festival du film de Sundance de 2002 avant de devenir un film culte indépendant au Canada.

Michael Dowse réalise aussi les clips du groupe « New Pornographers ».

Filmographie

Réalisateur

  • 1999 : Bad Money
  • 2000 : 237
  • 2002 : Fubar: The Movie
  • 2002 : Looking for Leonard
  • 2004 : Frankie Wilde, It's All Gone Pete Tong
  • 2007 : Blue Movie
  • 2011 : Une soirée d'enfer (Take Me Home Tonight)
  • 2012 : Goon…En lire plus sur Wikipedia