Romantische komedie over twee werkende alleenstaande ouders die besluiten om de beurt op elkaars kinderen te passen als beide kinderen te laat zijn voor het schoolreisje
Titre
One fine day / dir. by Michael Hoffman ; written by Terrel Seltzer ... [et al.]
Directeur
Michael Hoffman
Acteur
George Clooney 1961- Michelle Pfeiffer
Scénariste
Terrel Seltzer
Compositeur
James Newton Howard 1951-
Langue
Anglais
Éditeur
Sans lieu de publication: Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2005
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1996
Durée
ca. 104 min.
Note
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Grieks Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaaans
EAN
8712626017936

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 16 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie uit 1996 van regisseur Michael Hoffman, met Michelle Pfeiffer, George Clooney. Het verhaal speelt zich af in New York waar de gescheiden Melanie en haar zoontje een hectisch leven leiden. Als ze door een misverstand te laat komen voor het schoolreisje evenals alleenstaande vader Jack en zijn dochtertje, besluiten de ouders om de beurt op de kinderen te passen. Trouw: 'Een geslaagde komedie en een dagje New York om van te smullen.' Volkskrant: 'One fine day is het voorbeeld van een productie die dankzij gewiekste dialogen en aantrekkelijke acteurs een matig verhaaltje in een aardige film kan omtoveren.' De dvd bevat geen extra's.

À propos de Michael Hoffman

Michael Hoffman est un réalisateur, producteur, scénariste et acteur américain né le 30 novembre 1956 à Hawaii (États-Unis).

Biographie

Filmographie

comme réalisateur

  • 1982 : Privileged (en)
  • 1985 : Restless Natives
  • 1987 : Promised Land
  • 1988 : Les Trois graces et moi (Some Girls)
  • 1991 : La télé lave plus propre (Soapdish)
  • 1995 : Le Don du roi (Restoration)
  • 1996 : Un beau jour (One Fine Day)
  • 1999 : Le Songe d'une nuit d'été (A Midsummer Night's Dream)
  • En lire plus sur Wikipedia

Suggestions