Livre
Anglais

Before the fall

Noah Hawley (auteur)
Als een privévliegtuigje neerstort, zijn de enige overlevenden een arme schilder en een rijk 4-jarig jongetje; zij moeten hun leven weer zien op te pakken.
Sujet
Vliegrampen
Titre
Before the fall
Auteur
Noah Hawley
Langue
Anglais
Éditeur
London: Hodder & Stoughton, 2016 | Autres éditions
390 p.
ISBN
9781444779752 (hardback)

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 11 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Als je een vliegtuigramp overleeft, hoe pik je je leven daarna weer op? Vooral wanneer een mediacircus op zoek is naar de reden van de crash? Twee vragen die de arme schilder Scott Burroughs voor de kiezen krijgt nadat hij en de rijke vierjarige JJ Bateman als enigen de crash van een privévliegtuig overleven. Dit verhaal intrigeert door inhoud en verpakking. Het eerste hoofdstuk is zeer sterk en zet meteen de toon voor de rest van het verhaal. Auteur Noah Hawley, bekend van de populaire televisieserie 'Fargo’, kiest ervoor om met zijn beeldende schrijfstijl te focussen op de personages in plaats van op de gebeurtenissen. In elk hoofdstuk belicht hij een ander personage, wat zorgt voor een extra diepgang in de ontwikkeling van hun karakters. Daarbij verliest hij de ontknoping niet uit het oog. Door heel het verhaal zitten subtiele hints voor de lezers die zich focussen op de waarheid achter de vliegtuigramp. Zo kan deze literaire thriller zowel de literair gezinde als de thrillerlezer …Lire la suite

À propos de Noah Hawley

CC BY-SA 3.0 - Image by Gage Skidmore

Noah Hawley, né en 1967 à New York, est un écrivain, scénariste et réalisateur américain. Auteur de roman policier, il est notamment le créateur de la série télévisée américaine Fargo.

Biographie

En novembre 2019, il est annoncé qu'il réalisera le 4e volet de la saga reboot Star Trek.

Filmographie

 Sauf indication contraire ou complémentaire, les informations mentionnées dans cette section peuvent être confirmées par la base de données IMDb.

Scénariste

  • 2005-2007 : Bones (série TV)
  • 2006 : The Alibi (série TV)
  • 2009 : The Unusuals (série TV)
  • 2010 : My Generation (…En lire plus sur Wikipedia