Hoewel de daders van een schietpartij in een winkelcentrum worden doodgeschoten, zijn twee overlevenden hun leven niet zeker omdat het brein achter deze tragedie de klus wil afmaken.
Titre
Kijk niet terug
Auteur
Nora Roberts
Traducteur
Iris Bol Marcel Rouwé
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Shelter in place
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2021 | Autres éditions
491 p.
ISBN
9789022591796 (paperback)

Plusieurs formats:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 250 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Drie schutters openen de aanval in een winkelcentrum en bioscoop. Er zijn veel doden, onder wie de schutters. Maar wat blijkt, zij waren niet het brein achter de schietpartij. Het brein leeft nog en is boos op de overlevenden en wil het werk van de drie schutters afmaken. Simone belde als een van de eersten de politie. Reed heeft zijn doel in het leven gevonden na de schietpartij. Beiden zijn belangrijke overlevenden en spelen een grote rol in het verhaal, dat met soms grote sprongen in de tijd heel spannend wordt verteld. De verschillende perspectieven maken het verhaal interessant en de plotwendingen maken het tot een boeiend geheel. Op sommige momenten is het verhaal wat traag en voelt dan wat Amerikaans aan, maar uiteindelijk zit de lezer bij de ontknoping op het puntje van zijn stoel. Voor liefhebbers van thrillers over actuele onderwerpen (schietpartijen), waar ook een element van romantiek aan te pas komt.

À propos de Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Image by Devillibrarian, puis modifiée par Guil2027

Nora Roberts, née Eleanor Marie Robertson le 10 octobre 1950 à Silver Spring dans le Maryland, est une romancière américaine spécialisée dans les romans d'amour et les thrillers psychologiques.

La série de romans mettant en scène le lieutenant Eve Dallas a été publiée aux États-Unis sous le pseudonyme de J. D. Robb. Elle a vendu plus de 400 millions de livres et est traduite dans plus de 26 langues.

Biographie

Née à Silver Spring dans le Maryland, Nora Roberts est la seule fille et la plus jeune d'une famille de 5 enfants. Après avoir fait ses études dans une école catholique, elle se marie jeune et part vivre à Keedysville (Maryland).

Pendant quelque temps, elle travaille en tant que secrétaire juridique puis, après la naissance de ses deux fils, elle reste à la maison pour s'en occuper.

Elle commence à écr…En lire plus sur Wikipedia