Livre
Néerlandais
In Boonsboro kopen drie broers een vervallen gebouw om het te verbouwen tot een Bed & Breakfast.
Titre
Voor nu en altijd
Auteur
Nora Roberts
Traducteur
Ingrid Zweedijk
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The next always
Titre parallèle
Voor nu & altijd
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2019 | Autres éditions
350 p.
ISBN
9789022588505 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In Boonsboro kopen drie broers een oud, vervallen gebouw om het om te bouwen tot een Bed & Breakfast. Een van de broers vindt met een jonge weduwe met drie jonge zoons opnieuw de liefde. Het gehele dorp leeft mee met de ontwikkelingen van de B&B, het zorgt voor een nieuw tijdperk in de kleine, hechte gemeenschap. Het eerste deel* van de Boonsborotrilogie van de Amerikaanse bestsellerauteur die een sterk beschrijvende stijl gebruikt: omgeving en beelden worden gedetailleerd tot in de puntjes beschreven en gevisualiseerd. Verder is er weinig diepgang. Het is de chronologische vertelling van een verhaal, vanuit de derde persoon geschreven en het bevat het bovennatuurlijke element van een vrouwelijke geest die het hotel bewoont. Verder een sterk aanwezig element van afsluiting; bevat een begin, midden en happy end en een grote mate van voorspelbaarheid.

À propos de Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Image by Devillibrarian, puis modifiée par Guil2027

Nora Roberts, née Eleanor Marie Robertson le 10 octobre 1950 à Silver Spring dans le Maryland, est une romancière américaine spécialisée dans les romans d'amour et les thrillers psychologiques.

La série de romans mettant en scène le lieutenant Eve Dallas a été publiée aux États-Unis sous le pseudonyme de J. D. Robb. Elle a vendu plus de 400 millions de livres et est traduite dans plus de 26 langues.

Biographie

Née à Silver Spring dans le Maryland, Nora Roberts est la seule fille et la plus jeune d'une famille de 5 enfants. Après avoir fait ses études dans une école catholique, elle se marie jeune et part vivre à Keedysville (Maryland).

Pendant quelque temps, elle travaille en tant que secrétaire juridique puis, après la naissance de ses deux fils, elle reste à la maison pour s'en occuper.

Elle commence à écr…En lire plus sur Wikipedia