Livre
Anglais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

The importance of being earnest

Oscar Wilde (auteur)

The importance of being earnest

Dans la série:
Blijspel over twee jongemannen die van tijd tot tijd kans zien aan een veeleisende tante en een nichtje te ontsnappen, daarbij gebruikmakend van de schuilnaam Ernest. Met opdrachten en twee cd's.
Titre
The importance of being earnest
Auteur
Oscar Wilde
Langue
Anglais
Éditeur
London: Hern, 2007 | Autres éditions
XXXIV, 94 p.
ISBN
9781854592200

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 23 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Het hier opgenomen blijspel uit het begin van de 19e eeuw (1895), gaat over twee jongemannen die beiden van tijd tot tijd kans zien aan een veeleisende tante en een nichtje te ontsnappen, daarbij gebruikmakend van de schuilnaam Ernest. Voorin worden de personages voorgesteld en staat een korte inleiding over de auteur en het toneelstuk. Achterin zijn vragen en aandachtspunten om misschien ook klassikaal mee te oefenen. Er is een woordenlijst, standaarduitdrukkingen en grammatica-oefeningen en het verhaal wordt verteld op drie cd’s. Het omslag toont een silhouette van een man in typische laat 19e-eeuwse Britse kleding. Het binnenwerk bevat zwart-witillustraties. Voor leerlingen op de middelbare school na drie jaar Engels. Niveau: B2, 2200 hoofdwoorden. Vanaf ca. 16 jaar.

À propos de Oscar Wilde

Oscar Wilde /ˈɒskə waɪld/, dont le nom complet est Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde, est un écrivain, romancier, dramaturge et poète irlandais né à Dublin le En lire plus sur Wikipedia