Daisy
Néerlandais

Puur & lichter : slanker door goed te eten

Pascale Naessens en arts William Cortvriendt hebben de handen in elkaar geslagen en dit kookboek ontwikkeld, met 65 eenvoudige dieetrecepten, die een gezonde levensstijl bevorderen en waar je en passant ook mee kunt afvallen.
Titre
Puur & lichter : slanker door goed te eten / recepten, teksten, styling en concept Pascale Naessens ; inleidende teksten William Cortvriendt
Auteur
Pascale Naessens William Cortvriendt
Narrateur
Anne-Sophie Hénonin  (inlezer)
Langue
Néerlandais
Distributor
Brussel: Luisterpunt, 2018
1 cd
Durée
4:22
Éditeur original
Lannoo
Note
Vlaamse stem Stem: Vrouw
Placing suggestion
629.2 (SISO)

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 1 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Pascale Naessens, bekend als auteur van de kookboekenserie 'Puur', en arts William Cortvriendt hebben de handen ineengeslagen en een kookboek (A4, gebonden) ontwikkeld met recepten die een gezonde levensstijl bevorderen en waar je en passant ook nog mee kunt afvallen. Dat is echter niet de directe drijfveer. Het gaat eerder om het ombouwen van mogelijk een verkeerd voedingspatroon. De recepten bevatten onbewerkte ingrediënten, die vers zijn, betrekkelijk koolhydraatarm met natuurlijke vetten en smaakstoffen. Na een uitgebreide inleiding over het veranderen van je huidige voedingspatroon volgen de hoofdstukken: Ontbijt, Tussendoor, Lunch, Meeneem, Apero, Diner, Dessert en een recepten- en ingrediëntenindex. De recepten zijn toegankelijk, eigentijds, worden duidelijk beschreven en bevatten tips. Geen voedingswaarden. De fotografie is appetijtelijk, wel redelijk klassiek.

Suggestions