Opnieuw moet Greg bewijzen aan schoonvader Jack dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam
Titre
Little Fockers
Directeur
Paul Weitz
Compositeur
Stephen Trask
Acteur
Robert De Niro 1943- Ben Stiller Owen Wilson Jessica Alba Dustin Hoffman Barbra Streisand 1942-
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount, 2011
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2010
Durée
ca 94 min.
EAN
8714865506196

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse komedie uit 2011, vervolg op 'Meet the parents' (2000) en 'Meet the Fockers' (2004), van Paul Weitz (American Pie; About a boy). Met min of meer dezelfde cast bestaande uit Ben Stiller, Robert DeNiro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand en met nieuwkomers Jessica Alba, Laura Dern en Harvey Keitel. Greg Focker moet nog steeds zijn uiterste best doen om een beetje respect te krijgen van zijn schoonvader, de oud-CIA-agent Jack Byrnes. Dit keer moet hij nog één proef doorstaan: hij moet bewijzen dat hij het in zich heeft om de volgende 'Godfocker' (Godfather) van de familie te worden. André Waardenburg (NRC 23-12-'10) geeft 2 (van 5) balletjes: 'De rek is er flink uit (...) De strijd tussen de stuntelende, maar goed bedoelende mannelijke verpleger Greg (Stiller) en zijn conservatieve schoonvader (DeNiro) (...) lopen op zijn laatste benen. (...) een komedie staat of valt met de kwaliteit van de humor en die is veel te mager.' Albert Kok (Algemeen Dagblad 23-12-'10) geeft 3 (van 5)…Lire la suite

À propos de Paul Weitz

Paul Weitz, né le 19 novembre 1965 à New York (États-Unis), est un acteur, producteur, réalisateur et scénariste américain.

Biographie

Il est le frère de Chris Weitz, qui est aussi réalisateur, et le fils de l'actrice Susan Kohner.

Filmographie

Comme producteur

  • 2001 : American Pie 2
  • 2001 : Sexe et Dépendances (Off Centre) (série télévisée)
  • 2002 : Dylan's Run
  • 2003 : American Pie : Marions-les ! (American Wedding)
  • 2004 : Cracking Up (série télévisée)
  • 2004 : See This Movie
  • 2004 : En bonne compagnie (In Good Company)
  • 2006 : American Dreamz
  • 2006 : Bickford Shmeckler's Cool Ideas
  • 2013 : Admission de Paul Weitz (coproducteur)

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions