Livre
Néerlandais

Non-stop fitness : hoe je slank en fit wordt van dagelijkse bezigheden

Peta Bee (auteur)

Non-stop fitness : hoe je slank en fit wordt van dagelijkse bezigheden

Sujet
Fitness
Titre
Non-stop fitness : hoe je slank en fit wordt van dagelijkse bezigheden
Auteur
Peta Bee
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Integrated exercise : how everyday activity will get you fit
Éditeur
Baarn: Forte, 2009
160 p. : ill.
ISBN
9789058777805
Placing suggestion
616.6 (SISO) Fitness - Training ; Fitness (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Fit worden zonder een duur fitnessabonnement of zonder je elke dag moe te moeten sporten op je loopschoenen of op de fiets. Klinkt hemels? Dan is dit boek het antwoord. In Non-stop Fitness toont Peta Bee de gezonde effecten van typisch dagdagelijkse bezigheden. Of je nu onderweg naar het werk bent, met de kinderen speelt, boodschappen doet, tuiniert of de ramen lapt, op elk moment van de dag kan je aan je conditie werken, waardoor je sterker, leniger en gezonder wordt. Bee laat ook zien hoe je het effect van die activiteiten nog kan vergroten dankzij een aantal leuke oefeningen. De auteur goochelt hierbij met begrippen als kleuterheffen, mall-walking, bankfitness en wandelwagensprints, die je inspireren om van je dagdagelijkse bezigheden net iets meer te maken.

Non-stop Fitness belooft echter geen opbollende spieren en zal je ook niet de conditie van een Olympische sporter geven. Wil je een marathon lopen of de Mont Ventoux opfietsen, zal je met dit boek dus niet …Lire la suite
In dit boek geeft de schrijfster, afgestudeerd in voeding- en sportwetenschappen, tientallen tips om actiever te worden in het dagelijkse leven. Zonder naar de sportschool te gaan of veel tijd te investeren is het mogelijk om slanker en fitter te worden. In dit praktische boek wordt ook stilgestaan bij de motieven om te starten en de wetenschappelijke onderbouwing. In de kern van dit boek worden oefeningen uitgelegd voor op het werk, in en om het huis, tijdens het winkelen, onderweg, voor drukke ouders, kinderen en reizigers. Het boek is voor mensen met weinig tijd die toch belangrijk vinden om slank en fit te worden of te blijven. Tenslotte staat de schrijfster ook stil bij gewicht en voeding. Achterin het boek is een register opgenomen en is meer informatie te vinden over hulpmiddelen. De tekst wordt geïllustreerd met kleurenfoto's. Een praktisch en makkelijk leesbaar boek waarmee iedereen zo aan de slag kan.