Livre
Néerlandais

Cryptovaluta minen voor Dummies

Peter Kent (auteur), Tyler Bain (auteur)
Inzichten van twee insiders over het 'minen' van cryptovaluta, met gedetailleerde analyse van hardware, software en strategiee͏̈n.
Titre
Cryptovaluta minen voor Dummies
Auteur
Peter Kent 1957- Tyler Bain
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amersfoort: BBNC Uitgevers, 2020
XVIII, 357 p. : ill.
ISBN
9789045356648 (paperback)
Placing suggestion
345.1 (SISO) Geld ; Geld (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 31 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dit Dummies-boek deelt de inzichten van twee deskundige insiders, de Amerikanen Peter Kent en Tyler Bain, over het 'minen' van cryptovaluta – het algoritmische proces dat virtueel geld (zoals Bitcoins) genereert. De auteurs analyseren tot in detail de benodigde hardware, software en strategieën voor het minen. Zoals bekend is 'Voor Dummies' een boekenreeks van instructieboeken over uiteenlopende onderwerpen, in eenvoudige taal en gericht op mensen die er weinig van afweten. Dat laatste gaat voor dit specifieke boek niet echt op. Daarvoor is het onderwerp te technisch. De auteurs ontkomen helaas niet aan veelvuldig gebruik van voor leken onbegrijpelijk vakjargon. Zonder flink wat voorkennis zal de doorsnee-lezer al snel afhaken. Maar voor wie al redelijk thuis is in het bitcoinwereldje is het absoluut een nuttige handleiding over een gecompliceerd maar actueel onderwerp. Zo'n uitgebreide gids was er op dit gebied nog niet. Uitvoering: softcover, geen kleurendruk, eigentijdse lay-out, m…Lire la suite

À propos de Peter Kent

Peter Kent est un acteur et cascadeur canadien né le 23 juin 1957 à North Vancouver, en Colombie-Britannique (Canada).

Biographie

Filmographie

Cinéma

  • 1985 : The Dungeonmaster : Zombie (segment Demons Of The Dead)
  • 1985 : Re-Animator : Melvin the Re-Animated
  • 1986 : Le Contrat (Raw Deal) : Thug shot dead onto garbage cans at rock quarry
  • 1987 : Dudes : Road Warrior
  • 1988 : Flic ou Zombie (Dead Heat) : Smitty
  • 1993 : Monsieur Nounou (Mr. Nanny) : Wolfgang
  • 1993 : Last Action Hero de John McTiernan : Maitre D'
  • 1995 : Malevolence : 1st Inmate
  • 1995 : Cybertracker 2 (Cyber-Tr…En lire plus sur Wikipedia