Jeu vidéo
Multilingue

Prey

Prey

Plate-forme:
Je bent Morgan Yu, de 1ste geleerde aan boord van ruimteschip Talos I. Terwijl je een wetenschappelijke doorbraak op jezelf aan het testen bent, krijg je speciale vaardigheden. Maar dit loopt fout! Vijandelijke buitenaardse wezens proberen je ruimteschip te veroveren. Vecht terug, met je speciale vaardigheden!
Classification PEGI
18 ans et plus18 ans et plus GeweldGeweld
Titre
Prey
Langue
Multilingue, Anglais, Français
Éditeur
London: ZeniMax Europe, © 2017
1 blu-ray + handleiding
Fiche technique
1 player, 38,67 GB minimum, DualShock©4 vibration function, HD video output 720p-1080i-1080p, PS4 remote play supported, PS4™Pro enhanced
Note
Spel in het Engels en Frans Bevat digital cosmonaut shotgun pack
EAN
5055856412205
Placing suggestion
621.8 (SISO) Spel ; Games (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 14 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Morgan Yu is de eerste geleerde aan boord van Talos 1, een ruimtestation dat zich in een baan rond de maan beweegt in het jaar 2032. Morgan werkt aan een experiment dat de mensheid voorgoed zal veranderen. Zelf is hij het eerste proefkonijn, maar het gaat vreselijk mis. Terwijl het experiment gaande is, wordt het ruimtestation overspoeld door buitenaardse wezens. Met geheugenverlies en met buitenaardse krachten wordt Morgan wakker. Hij moet zien te overleven en Talos 1 te overmeesteren, terwijl hij op zoek is naar antwoorden over zijn verleden. Een sci-fi actiegame.