DVD
Néerlandais

Scooby-Doo 2 : de losgeslagen monsters

Raja Gosnell (directeur), James Gunn (scénariste)

Scooby-Doo 2 : de losgeslagen monsters

Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
De detectives en de hond Scooby-Doo krijgen te maken met oude monsters die opnieuw tot leven komen
Titre
Scooby-Doo 2 : de losgeslagen monsters
Directeur
Raja Gosnell
Scénariste
James Gunn
Langue
Néerlandais
Éditeur
Sans lieu de publication: Warner Home Video, 2004
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2004
Durée
ca. 89 min.
Note
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden Taalkeuze: Engels, Nederlands
EAN
7321932283990

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 47 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Na het succesvolle eerste deel van de live-action speelfilm Scooby-Doo, is er nu een vervolg gemaakt door dezelfde regisseur, Raja Gosnell, en met dezelfde hoofdrolspelers, o.a. Freddie Prinze jr., Sara Michelle Gellar en Linda Gardellini. Het detectiveteam van Mystery Inc., inclusief de vraatzuchtige Deense dog, die volledig door computers samengesteld is, nemen het op tegen een vijand die allerlei monsters die ze eerder verslagen hebben, weer tot leven heeft gebracht. De bange Shaggy en zijn hond Scooby Doo vragen zich af of zij nog wel thuishoren in het team. De eerste Scooby Doo-film werd door de recensenten niet gewaardeerd maar was met veel publiciteit een groot succes bij het publiek. Ook over het tweede deel zijn de recensenten niet zo te spreken, maar in Amerika evenaarde de film de bioscoopcijfers van The passion of the Christ. Bart van der Put (Parool 7-4-'02) schrijft: 'Rinkelende kassa's dicteerden echter een vervolg dat even onzinnig, inhoudsloos, triviaal en ongevaarlij…Lire la suite

À propos de Raja Gosnell

Raja Raymond Gosnell est un réalisateur et monteur américano-israélien, né le 9 décembre 1958 à Los Angeles (Californie).

Filmographie

Réalisateur

  • 1997 : Maman, je m'occupe des méchants ! (Home Alone 3)
  • 1999 : Collège attitude (Never been kissed)
  • 2000 : Big Mamma (Big Momma's House)
  • 2002 : Scooby-Doo
  • 2004 : Scooby-Doo 2 : Les monstres se déchaînent (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed)
  • 2005 : Une famille 2 en 1 (Yours, Mine and Ours)
  • 2008 : Le Chihuahua de Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua)
  • 2011 : Les Schtroumpfs (The Smurfs)
  • 2013 : Les Schtroumpfs 2 (The Smurfs 2)…En lire plus sur Wikipedia