DVD
Anglais
Een vierjarige jongen heeft tijdens een operatie een bijna-doodervaring en vertelt later aan zijn ouders over zijn bezoek aan de hemel.
Titre
Heaven is for real / dir. by Randall Wallace ; screenplay by Randall Wallace ... [et al.]
Directeur
Randall Wallace
Antécédent bibliographique
Lynn Vincent Todd Burpo
Compositeur
Nick Glennie-Smith
Acteur
Greg Kinnaer Kelly Reilly Connor Corum
Langue
Anglais
Éditeur
Sony Pictures Home Entertainment, 2014 | Autres éditions
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2014
Durée
95 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans e.a. Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels e.a.
EAN
8712609650266

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 43 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaans christelijk drama uit 2014 geregisseerd door Randall Wallace en gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Colton Burpo*. De vierjarige Colton heeft een acute blindedarmontsteking en wordt met spoed geopereerd. Hij overleeft de operatie wonderwel en zijn gelovige ouders zijn enorm opgelucht. Colton vertelt zijn ouders wat hij tijdens de operatie gezien en gehoord heeft: verhalen over de hemel, Jezus en engelen. Het christelijke gezin weet niet zo goed raad met Coltons verhalen en vooral zijn vader Todd – zelf dominee – staat er nogal sceptisch tegenover, tot Colton dingen vertelt die zo’n klein jongetje niet eens hád kunnen weten. Trouw (22-4-‘14) meldt dat de film in Amerika een succes is geweest, alhoewel de film in de pers heel wisselend was ontvangen. De Nederlandse pers is ook kritisch over deze film. Patricia Smagge (Cinemagazine.nl 10-9-‘14) geeft 2 sterren: ‘Heaven is for real is zo’n film die je dolgraag mooi wilt vinden, maar waar de drammerige toon je al snel gaat…Lire la suite

À propos de Randall Wallace

Randall Wallace, né le 28 juillet 1949 à Jackson dans le Tennessee, est un écrivain, réalisateur et producteur américain.

Biographie

Randall Wallace est diplômé en religion de l'université Duke, ceinture noire en karaté et diplômé de la E.C. Glass High School de Lynchburg, en Virginie.

Il a également écrit le livre de la Tsarina déposé en France le 24 septembre 2007.

Filmographie

Scénariste

  • 1995 : Braveheart
  • 1998 : L'Homme au masque de fer
  • 2001 : Pearl Harbor
  • 2002 : Nous étions soldats
  • 2004 : La Passion du Christ de Mel Gibson
  • 2016 : Tu ne tue…En lire plus sur Wikipedia