Livre
Néerlandais

Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt

Raphaëlle Giordano (auteur), Marieke Lodder (traducteur)

Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt

Genre:
Camille, eind dertig, heeft alles om gelukkig te zijn maar mist toch iets. Dan ontmoet ze Claude die haar zijn coaching aanbiedt die goed uitpakt voor Camille.
Titre
Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt
Auteur
Raphaëlle Giordano 1974-
Traducteur
Marieke Lodder
Langue
Néerlandais
Langue originale
Français
Titre original
Ta deuxième vie commence quand tu comprends que tu n'en as qu'une
Éditeur
Amsterdam: Prometheus, 2017
207 p.
ISBN
9789044633801 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Camille, eind dertig, heeft alles om gelukkig te zijn: een goede baan, een man en een zoon, maar toch mist ze iets. Door een gelukkig toeval ontmoet ze Claude die dat opmerkt en haar zijn coaching aanbiedt. Ze gaat op zijn aanbod in. Hij geeft haar successievelijk allerlei opdrachten, waarbij hij zichzelf kosten noch moeite spaart. Hij leert Camille haar leven in eigen hand te nemen en te werken aan innerlijke rust en geluk. Aan het slot van het traject is ze een geslaagd ondernemer, een sexy echtgenote en een leuke moeder. Wie zou zoiets ook niet willen? De meer dan 600.000 Fransen die, volgens het achterplat, de roman hebben gekocht in ieder geval wel. Het boek is in feite een als roman vermomde zelfhulpgids. Het is gemakkelijk de draak te steken met dit soort boeken, maar je steekt er allicht iets van op. Het boek eindigt met een begrippenlijst en uitleg van de oefeningen uit de roman. Giordano (1974) is expert op het gebied van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Zij leert …Lire la suite

À propos de Raphaëlle Giordano

Raphaëlle Giordano est une romancière française née à Paris.

En 2020, elle se situe à la sixième place des auteurs les plus vendus d'après le classement GFK-Le Figaro (plus de six cent trente mille exemplaires vendus en 2019). Elle est entrée dans le top 10 de ce classement en 2018, propulsée à la 2e place (plus d'un million de livres vendus en 2017) puis à la 8e place en 2019 (plus de 600 000 livres vendus en 2018).

Biographie

Petite-fille de l'animateur de radio-télévision, parolier célèbre et résistant Jean Nohain, Raphaëlle Giordano obtient le diplôme d'arts graphiques de l'école Estienne en 1998.

Elle travaille comme créative dans une agence de communication parisienne, mais démissionne pour créer en 2006 Emotone, une agence d'événementiel créatif pour entreprises.

Après une dizaine d'ouvrages édités, liés à la créativité et au développement perso…En lire plus sur Wikipedia