Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:
Een jongeman kan voor een spotprijsje een schitterende kamer huren, maar al snel gebeuren er vreemde dingen in het huis.
Titre
Zoete wraak
Auteur
Rebecca James
Traducteur
Marja Borg
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Sweet damage
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2014
333 p.
ISBN
9789021806396 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Als Tim voor een spotprijsje een schitterende kamer krijgt aangeboden in een grote villa met uitzicht op zee, hoeft hij niet lang na te denken. Het enige dat er tegenover staat is dat hij boodschappen moet doen voor Anna, de jonge eigenaresse die straatvrees heeft. Maar al snel gebeuren er vreemde dingen in het huis. De lezer leeft mee met Tim die in de ik-vorm en tegenwoordige tijd zijn verhaal vertelt. Zijn verhaal wordt onderbroken door korte cursief gedrukte fragmenten vanuit het personale perspectief van Anna. Gaandeweg ontdekt de lezer zo steeds meer over haar geheimzinnige verleden, maar worden er tegelijkertijd ook weer nieuwe vragen opgeroepen. Waarom gedraagt Anna zich zo vreemd? Wie is er te vertrouwen en wie niet? De zorgvuldig opgebouwde spanning zorgt ervoor dat de lezer het boek niet snel zal kunnen wegleggen. Na het positief ontvangen 'Schitterend kwaad' de tweede literaire thriller van de Australische schrijfster. Vanaf ca. 15 jaar.

À propos de Rebecca James

CC BY-SA 4.0 - Image by Nicola

Rebecca Angharad James aussi connue comme Becky James, née le 29 novembre 1991 à Bromsgrove, est une coureuse cycliste britannique du Pays de Galles. Elle est spécialiste des épreuves de vitesse sur piste. Elle est championne du monde de vitesse individuelle et du keirin en 2013 et double médaillée d'argent sur ces mêmes épreuves aux Jeux de Rio 2016. Elle met un terme à sa carrière en 2017.

Biographie

Rebecca James domine les compétitions de jeunes sur piste en 2006 et 2007. Elle s'adjuge notamment quatre titres de championne de Grande-Bretagne dans les épreuves de vitesse. Depuis qu'elle a été repérée par le « Welsh Talent Team », elle fait partie du programme olympique pour les pistards britanniques.

En juillet 2009, elle décroche trois m…En lire plus sur Wikipedia