Kleine Ezel gaat alleen de wijde wereld in, maar nergens is het zo plezierig en veilig als thuis bij mama. Verkleind prentenboek met grote, eenvoudige illustraties in sobere kleuren en bijbehorende voorlees-cd. Vanaf ca. 4 jaar.
Sujet
Opgroeien
Titre
Kleine Ezel / Kromhout, Rindert ; ill. Van Haeringen, Annemarie ; voorgelezen door de auteur zelf ; met muziek van VOF de Kunst
Auteur
Rindert Kromhout
Dessinateur
Annemarie Van Haeringen
Musicien
VOF de Kunst
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Leopold, 2007 | Autres éditions
[26] p. : ill. + 1 cd
Note
Eerder versch. onder de titel : Een grote ezel
ISBN
9789025850715 (hardback)
Placing suggestion
Opgroeien (ZIZO)

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Kleine Ezel wil alles zelf doen, ook zijn tekening naar Feestvarken brengen. Maar waar hij ook komt op zijn lange reis, nergens is het als thuis. Tenslotte valt hij in slaap op een fijn plekje dat eindelijk voelt als thuis. 's Morgens blijkt hij dan ook tegen mamma Ezel te liggen. Ontroerend verhaal dat zowel voor de voorlezer als de voorgelezene veel herkenbare momenten zal opleveren. Grove pentekeningen, aquarel ingekleurd, vaak doorlopend over twee bladzijden, versterken de tekst. Het kleurgebruik onderstreept de sfeer van het verhaal. Het boek ademt in tekst en prenten voor peuters de geborgenheid van bij mama thuis. Mooie schutbladen met veel kleine tekeningen van Kleine Ezel in zijn blauwe hansopje. In harde kaft met een slapende Kleine Ezel in mama's armen voor en achterop. Voorlezen en samen bekijken vanaf ca. 4 jaar. Verkleinde uitgave met cd, voorgelezen door Rindert Kromhout en muziek van VOF de Kunst.

Suggestions

Publications sur cette œuvre dans la bibliothèque