Livre
Néerlandais

20 x wandelen, fietsen & picknicken : actief ontspannen in België

Robert Declerck (auteur), Luc Vanneste (auteur), Julien Van Remoortere (auteur)

20 x wandelen, fietsen & picknicken : actief ontspannen in België

Zonder meer genieten;;;20 zalige fietstochten en wandelingen voeren je door de mooiste landschappen van België.;;;Neem de tijd om smakelijk te picknicken op een van de zorgvuldig geselecteerde plekken onderweg.;;;Met gezondheidstips en leuke picknickrecepten;;;De ideale gids om vrienden en familie te verleiden voor een gezellig uitstapje.Robert Declerck, Luc Vanneste en Julien Van Remoortere, erva
Titre
20 x wandelen, fietsen & picknicken : actief ontspannen in België / Robert Declerck, Luc Vanneste, Julien Van Remoortere ... [et al.] ; fotogr. Daniël Leroy
Robert Declerck Luc Vanneste Julien Van Remoortere
Photographe
Daniël Leroy
Langue
Néerlandais
Titre parallèle
20x wandelen, fietsen en picknicken
Édition
Éditeur
Tielt: Lannoo, 2011
165 p. : ill.
9789020995268 (paperback)
Placing suggestion
983 (SISO) België ; Wandelen - Fietsen (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes