Een jonge Engelsman wil wraak wil nemen op zijn mysterieuze nicht, omdat hij haar ervan verdenkt zijn voogd te hebben vermoord.
Titre
My cousin Rachel / written and directed by Roger Michell
Directeur
Roger Michell
Antécédent bibliographique
Daphne Du Maurier
Acteur
Rachel Weisz Sam Claflin
Compositeur
Rael Jones
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2016
Durée
ca. 102 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Hindi, Engels voor doven en slechthorenden Gebaseerd op de gelijknamige roman van Daphne du Maurier
EAN
8712626071303

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Kostuumdrama van Roger Michel (A weekend in Paris; Notting Hill) naar de roman uit 1951 van Daphne Du Maurier. Het verhaal speelt rond 1850. Weeskind Philip wordt door zijn oudere neef Ambrose opgevoed op diens landgoed in Cornwall. Als Philip (Sam Clafin) begin twintig is trouwt Ambrose tijdens zijn winterverblijf in Italië met zijn half-Italiaanse nicht Rachel (Rachel Weisz) en overlijdt nog hetzelfde jaar onder verdachte omstandigheden. Wanneer Rachel arriveert op het landgoed, is Philip van plan wraak te nemen, maar hij raakt in de ban van deze mysterieuze en mooie vrouw. De recensenten geven 3-4 sterren. Ab Zagt (22-6-'17): '(...) Tot op de laatste bladzijden van haar boek en in de laatste scènes van de verfilming blijft het echte karakter van Rachel verborgen. (...) Regisseur Roger Michell bouwt de spanning vakkundig op, vooral via het ingehouden spel van Weisz. Het probleem van deze film is Philip (Sam Claflin), die goedgelovig en beïnvloedbaar is. Hij gaat wel erg ver om zijn …Lire la suite

À propos de Roger Michell

CC BY-SA 2.0 - Image by GabboT

Roger Michell (né le 5 juin 1956 à Pretoria en Afrique du Sud) est un réalisateur et producteur de cinéma sud-africain.

Biographie

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1992 : Downtown Lagos (feuilleton TV)
  • 1993 : The Buddha of Suburbia (en) (feuilleton TV)
  • 1994 : Ready When You Are, Mr. Patel (TV)
  • 1995 : Persuasion
  • 1996 : My Night with Reg
  • 1998 : Titanic Town
  • 1999 : Coup de foudre à Notting Hill (Notting Hill)
  • 2002 : Dérapages incontrôlés (Changing Lanes)
  • 2003 : The Mother…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions